Billetter til Live Stream via Ticketmaster!

Streamning byr på nye muligheter nå som samfunnet litt etter litt åpnes opp igjen. Kanskje fremtidens arrangement er en kombinasjon av Live og streaming? 

Du velger streamingleverandør! Vi distribuerer billetter til streaming, enten via vår egne løsning – eller med din foretrukne streamingleverandør. Les mer på siden her eller ta kontakt med oss.

Ønsker du å selge billetter til din live stream hos Ticketmaster?

Vi selger flest billetter! Med over 40 års erfaring med billettsalg, kombinert med vår unike markedsposisjon, er du sikret en stabil og sikker partner som gjennom sterke og markedsledende kanaler hjelper deg med å selge flere billetter.

Vi hjelper deg med å sette opp billettering av live stream-arrangementer, uansett om du velger Ticketmaster sin egne, integrerte og prisgunstige løsning med VOYD – eller med dig foretrukne streamingleverandør.

Les mer om hvorfor du burde billettere din live stream hos Ticketmaster her.

Ticketmaster Live Stream

I samarbeid med VOYD kan vi tilby den perfekte løsningen for deg som ønsker en digital scene for å streame dine arrangementer live eller on demand (opptak), og selge billetter til disse med et solid billettsystem i bunnen.

Du fokuserer på å skape magisk videoinnhold, så løser vi resten – helt enkelt!

Les mer om hvorfor du bør velge Ticketmaster Live Stream her.

Om VOYD

Ticketmaster Norge kan nå sammen med VOYD tilby en plattform både for opptak og live streaming. VOYD er en erfaren leverandør innen streaming, og som kunde får du din egen kanal og digitale scene.

Du kan lese mer om de tekniske spesifikasjonene her.

Har du spørsmål angående pris? Eller ønsker du å komme i gang med live streaming? Ta kontakt med oss i dag på salg@ticketmaster.no.

5 NOK (**) per solgte billett og markedsføring i Ticketmaster sine kanaler!

Dette gjelder uansett om du ønsker å:

  • Selge billetter til et streaming-arrangement
  • Selge billetter til et Live-arrangement
  • Selge billetter til et kombinert Live og streaming-arrangement

Les mer om tilbudet her.

Eller kontakt oss på salg@ticketmaster.no.

Et solid billetteringssystem og en skalerbar live stream-plattform i ett.
Arrangementet ditt listet og markedsført i en av Norges største nettbutikker.
Tilgang til ekspertisehjelp både fra Ticketmaster og VOYD.

Du fokuserer på å skape magisk videoinnhold, så løser vi resten – helt enkelt!

Kontakt oss om Live Streaming i dag.

Relaterte Nyheter

Ticketmaster Live Stream

Ticketmaster Live Stream

Sammen med den erfarne leverandøren VOYD kan vi distribuere billetter til streaming. Ticketmaster Live Stream er en integrerte og prisgunstige løsning for arrangører og promotører i live-bransjen. Vår samarbeidspartner for streaming, Voyd har allerede levert flere...

Billettere Live Stream?

Billettere Live Stream?

Ønsker du å selge billetter til din "live stream" gjennom Ticketmaster? Vi hjelper deg med å sette opp både donasjonsarrangementer og kommersielle arrangementer. Første band ut var Green Carnation, Interessen for dette er sterkt økende blant både artister og publikum....

Ticketmaster Live Stream Guide

Ticketmaster Live Stream Guide

Vi har satt sammen en Ticketmaster Live Stream Guide slik at kulturinteresserte lettere kan finne aktuelle arrangementer. Guiden vil oppdateres fortløpende alt ettersom nye aktører og scener tilkommer. Vi promoterer guiden gjennom våre kanaler (hjemmesiden, Instagram,...