Bli sett gjennom markedsføring

Nå flere fans gjennom bruk av «Big Data» og ved å utnytte mulighetene i statistikk og analyser. Vårt mål er å fylle din arena, hvilket vi gjøre gjennom smart markedsføring og riktig bruk av tilgjengelig data.

Vår data

Få eksklusiv tilgang til vår globale database, samtidig som vi sikrer konsumentenes integritet og personvern. (GDPR)

Annonser

Vi viser annonser som publikum vil se. Ved å bruke programmatisk annonsering sørger vi for at publikum både finner og kjøper billetter til akkurat ditt arrangement.

Sørg for at arrangementene dine blir synlige til det riktige publikummet på rekordtid.  Vi bruker sanntidsautomasjon, predikativ intelligens og sofistikert personalisering for å finne målgruppen som er perfekt for dine arrangement. 

Rekkevidde

Praktisk datavitenskap! Våre eksperter har spisset kompetanse og vet hvordan vi skaper algoritmer og utnytter «Big Data» for å maksimere rekkevidde og billettsalg.

Skap innhold

Nå ut til publikum gjennom blogger, sosiale medier og redaksjonelt innhold. Vi skaper innholdet du trenger for å selge så mange billetter som muig.

 

Din data

Del din data med oss ved å implementere pixler som følger dine kampanjer. Vi forstår at din data er viktig, derfor sender vi deg oppdaterte resultater og analyser av dine kampanjer slik at du alltid har den nyeste data tilgjengelig for dine arrangement.

Sikkerhet

Hos oss kan du være trygg på at din data behandles og oppbevares trygt og alltid i henhold til lover og regler.

Klar for å ta ditt billettsalg til et nytt nivå?