Nå rekordmange fans!

Ticketmaster har en unik rekkevidde gjennom Ticketmaster.no, sosiale medier, segmenterte nyhetsbrev, automatiserte mailer, betalt søkeannonsering og nettverk av samarbeidspartnere.

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon, eller les mer om vår unike rekkevidde nedenfor.

1M

besøkende per måned  
Ticketmaster.no

94%

merkevarebevissthet  

400K

abonnenter  vårt 
nyhetsbrev 

250K

følgere  Facebook og 
Instagram 

500K

besøkende gjennom vårt 
partnernettverk 

Selg dine arrangementer i en av Norges største nettbutikker! Med over 1 million besøkende hver måned er Ticketmaster.no det naturlige stedet for å finne og kjøpe billetter til tusenvis av arrangementer. Visste du at de fleste nordmenn faktisk foretrekker å kjøpe sine billetter på Ticketmaster.no? (MRS Ticketmaster Brand Tracker 2018)

En spørreundersøkelse i Norge fra 2019, gjennomført av Kantar, viser at det er fordi vi gir relevante anbefalinger, er til å stole på og fordi det er trygt og enkelt å handle på vår nettside.

Nå ditt publikum

Visste du at mer enn 30% av billettkjøpere ville kjøpt billetter til et gitt arrangement dersom de faktiskt hadde fått informasjon om det?

Nå dine potensielle billettkjøpere gjennom vår unike rekkevidde: Et stort nettverk av partnere (f.eks. Spotify, Bands in Town, Songkick m.fl.), store nyhetsbrevbase, automatiserte e-poster, betalt søkeannonsering, sosiale medier og vår populære nettside.

På tvers av landegrenser

Vårt hovedfokus er lokalt, men vår rekkevidde er global. Nå billettkjøpere utenfor Norges grenser, ditt publikum har tilgang til dine arrangement uavhengig av hvor de befinner seg i verden.  

Nå ut til nye og flere billettkjøpere

Ønsker du å nå ut til nye og flere billettkjøpere? Ved bruk av historisk data og segmentering på alt fra sjanger til lignende arrangementer kan vi nå ut til rett målgruppe. Som Ticketmaster-kunde får du ta del i dette slik at du kan maksimere billettsalget ditt.

Interessert i å nå ut til flere billettkjøpere?