Ticketmaster Norge er stolt partner med Kreftforeningen. Det å bidra til kreftforskning er et globalt og langsiktig initiativ som Ticketmaster International støtter på ulike måter i over 20 land.

I 2019 har Ticketmaster Norge bidratt med over 745.000 kroner til Kreftforeningen gjennom donasjoner og andre tiltak.

Ansatte i Ticketmaster Norge samlet inn penger til Krafttak mot kreft og Juleaksjonen ved å spre budskapet og sette fokus på aksjonene i Ticketmaster sine kanaler. Billettkjøpere bidro ved å donere 30 NOK til Kreftforeningen i forbindelse med sitt billettkjøp. I tillegg til dette gikk ansatte med bøsser og flettet «fuck cancer» armbånd. Ticketmaster Norge donerte 5 NOK for hver solgte billett over en hel dag.

Vi, Ticketmaster Norge, er veldig stolte av å støtte Kreftforeningen og ser frem til å fortsette samarbeidet i 2020!

Ellen Dølve Kalland, Markedssjef i Kreftforeningen sier;
«Tusen takk til alle ansatte i Ticketmaster Norge for imponerende engasjement for kreftsaken. Vi er utrolig stolte av samarbeidet, og veldig takknemlige for at dere støtter Kreftforeningens arbeid, både gjennom Krafttak mot kreft og Juleaksjonen vår. Innsatsen dere har gjort for å synliggjøre, og ikke minst støtte oss, har bidratt til hele 395.880 kroner til jul og 349.983 kroner under Krafttak mot kreft og forskning på kreftformer med lav overlevelse! Tusen takk! Dere er virkelig med å skape håp! Nå gleder vi oss til videre samarbeid og da spesielt til Krafttak mot kreft

Ticketmasterdag hos Kreftforeningen