Ticketmaster er glade for å kunngjøre et nytt samarbeid med All Things Live i de fire nordiske landene Finland, Norge, Sverige og Danmark.

Med dette samarbeidet blir Ticketmaster den eksklusive billettpartneren for alle show, konserter og festivalaktiviteter for All Things Live Norden.

Avtalen gir All Things Live fordelen av å utnytte lokal kompetanse samtidig som større innsats kan koordineres på tvers av landene når det gjelder for eksempel markedsføring og kommunikasjon til publikum. En annen fordel er tilgangen på Ticketmasters ledende billetteknologi, som er spesielt etterspurt blant nordiske fans.

All Things Live og Ticketmaster har jobbet tett sammen i flere år i Norden. Avtalen bygger på dette samarbeidet – samtidig som nye muligheter åpner seg.

Kim Worsøe, All Things Live Nordic, sier:

Liveopplevelsen er ikke lenger begrenset til tiden da fansen vår setter seg i setet, men begynner i det øyeblikket de kjøper billetten. Med deres ledende posisjon i alle de Nordiske land og vår utmerkede tidligere erfaring med Ticketmaster, er jeg sikker på at de er den sterkeste partneren for å realisere våre ambisjoner og hjelpe oss med å skape vekst i selskapet. Mens vi får den beste servicen for All Things Live på tvers av alle våre Nordiske aktiviteter.

Kristian Seljeset, Ticketmaster Nordic, legger til:

”Jeg er virkelig glad for å fortsette å jobbe med All Things Live i det norske markedet. Sammen med de fantastiske menneskene på Latter, og All Things Live sin sterke og talentfulle konsertvirksomhet, vil vi fortsette vårt arbeid med å gi fansen den best mulige liveopplevelsen.”

Les mer om All Things Live her.