Stilling: Marketing Manager

Hvor lenge har du jobbet i Ticketmaster?

Det føles ut som en liten evighet. Jeg ble i sin tid ansatt av daværende daglig leder Kjell Arne Orseth i Billettservice som en ren annonseselger, og har vært med på ferden videre. En periode bodde jeg i India noen sesonger og syslet med salg fra Goa!

Hva jobber du med «Backstage»?

Jeg sitter som Marketing Manager i et lite og sammensveiset team som styrer all markedsføring for våre over 1.000 aktive arrangører. Det er et voldsomt spenn og er aldri kjedelig. Vi jobber med alt fra de største billettslippene på Telenor Arena og Oslo Spektrum, store sportsarrangementer som Holmenkollen og Vikersund og tett med en rekke spillesteder og festivaler i hele Norge. Det er en fantastisk gjeng å jobbe med! Målet vårt er alltid å hjelpe arrangøren med å selge flest mulig billetter!

Det er høyt tempo hos oss, og ingen dager er like på jobb.

Hva er ditt beste tips for å selge flest mulig billetter?

Det enkleste først – arrangementet må være synlig på Ticketmaster.no. Det er så mye du får gratis hos Ticketmaster som selger flere billetter (automatiserte eposter, Spotify, betalt søk osv). Husk å oppdatere bilder og salgstekst på arrangementet ditt. Det er forbausende mange som glemmer det. Deretter ta kontakt med meg eller noen i markedsavdelingen så vi kan fikse synlighet i våre kanaler. Det ligger så mange rimelige og fantastiske muligheter som fungerer utmerket. Nyhetsskriv, forsideannonser, sosiale medier og programmatisk for å nevne noe. Vi skreddersyr en løsning for deg, og målet er alltid å selge ut.

Hva er ditt beste live-minne?

Enormt mye å velge mellom de siste 25 årene. Nick Cave sin sakrale messe i Oslo Spektrum var episk. Neurosis på Rockefeller i 1997 er den mest brutale sonisk og visuelt. Aller mest original er Max Richter sin episke «sovekonsert» Sleep. 8 timers konsert hele natta i Filharmonien i Paris. En nærmest religiøs opplevelse uten sidestykke. Jeg kunne dødd etter den konserten. Er ellers svak for konserter med Ludovico Einaudi, Nils Frahm og Olafur Arnalds. Eller brutale band som Cult Of Luna og Amenra som tar deg helt ned i kjelleren.

Når var sist gang du sto på en scene?

Liker meg best helt foran scenen når et av mine favorittband spiller. Blir aldri lei konserter.

Hva er det beste med å jobbe i Ticketmaster?

Menneskene uten tvil. For en fin gjeng som jobber her. Dedikerte, faglig dyktige og positive.

Og det å få jobbe med live hver dag – live er noe av det beste i livet. Helt der oppe på topplisten.

Har du spørsmål om markedsføring av ditt arrangement? Du kan lese mer om våre markedskanaler her eller ta kontakt med oss på [email protected]