Bianca Aalberg | Event Support Specialist

“Jeg har en master i samfunnsgeografi fra NTNU hvor jeg fokuserte på naturressursforvaltning og olje i Afrika. Under studietiden jobbet jeg for Rosenborg BK, samt i billettluken på Lerkendal. Derfra har jeg lang erfaring med billettsalg, sesongkort og forberedelse til cupfinalesalg og europaspill. I tillegg har jeg jobbet litt på ulike festivaler og konserter i Trondheim. Jeg gleder meg til å bruke erfaringen min i stillingen og få et større innblikk i kulturlivet i Norge.”

John Just Jarre | Digital Marketing Specialist

“Jeg har flere års erfaring innen digital markedsføring og sosiale medier både fra Ticketmaster og et reklamebyrå hvor jeg har jobbet det siste året.
 
Det jeg gleder meg mest til med å jobbe i Ticketmaster (igjen) er å kunne være med å dele alle de gode kulturtilbudene vi har i dette landet med så mange som mulig. Tanken på å kunne bidra til at noen oppdager sin nyefavorittartist, møter venner for livet på festival, sin første flørt osv. Er bare noen av tingene som gjør at jeg virkelig ser fremover mot å jobbe her. Folka som jobber her er også rimelig fine folk, så blandingen av gode folk og kulturopplevelser er en innertier.
 
På privaten vil jeg beskrive meg selv som en stor kultur- og sportsnørd. Ingenting er som en god opplevelse i godt lag. #støttkulturen og støtt din lokale restaurant/bar. Ses på konsert!”