Tirsdag 23. mars inviterer Notodden Blues Festival og SOS Security til NBF-konferansen 2021, med tema: Gjenåpning av kulturlivet. Konferansen vil finne sted både fysisk og digitalt. På programmet står flere tungvektere i kulturbransjen som kulturminister Abid Raja, direktør i Kulturrådet Kristin Danielsen, daglig leder i Norske Konsertarrangører Tone Østerdal, kulturdirektør i Vestfold og Telemark Else Blom, sikkerhetssjef for Roskilde Festival Henrik Bondo Nielsen, samt beredskapsledere i fylke og kommune.

Ekspertene vil presentere gjenåpningsstrategier, billettsalg, erfaringer fra året som har gått og tanker om tiden som kommer. Klokken 11.30 skal Julius Bjørneboe, Key Account Manager i Ticketmaster Norge presentere: Billettkjøperne etter Covid-19. Hvordan ser billettkjøperne på å vende tilbake til Live? Og kan kulturbransjen ta inspirasjon fra andre land når det kommer til gjenåpning?

Hele programmet til NBF-konferansen 2021 finner du her:

Program: NBF-konferansen 2021

Gjenåpning av kulturlivet: Hva billettkjøperne tenker om å vende tilbake til Live?

I 2020 sendte vi ut en spørreundersøkelse til et utvalg billettkjøpere for å høre hva de tenker om å vende tilbake til Live.

Hele 87% svarte at de ønsker å gå på samme antall eller flere arrangementer når restriksjonene oppheves. Av disse føler 42% seg komfortable nok å gå på et arrangement med en gang det åpnes opp for det. De fleste vi spurte svarte at de forventer at ting vil gå tilbake til normalen, og kun 8% sier økonomi er et hinder for å kjøpe billett. 

Du kan lese mer om undersøkelsen her.

Påmelding til NBF-konferansen:

Påmelding til den digitale konferansen finner du her.
Og den fysiske her.