Telenor Arena er Norges største flerbruksarena med en kapasitet på 25.000 tilskuere. Alt fra konserter med de største internasjonale artistene til sport, messer og familieshow. Telenor Arena har ekstremt spennende planer for videreutviklingen av arenaen, og vi ser frem i mot å samarbeide tett fremover. Vi gleder oss til fortsettelsen!

«Telenor Arena har vært en viktig samarbeidspartner for oss helt siden de åpnet dørene for første gang. Det har vært spennende å være med på utviklingen fra nyåpnet arena til dagens moderne og kompetente organisasjon,» sier Kristian Seljeset, Daglig Leder i Ticketmaster Norge.

«Vi gleder oss til å fortsette reisen sammen og videreutvikle den best mulige live-opplevelsen for publikum,» legger Peter Larsson, Key Account Manager i Ticketmaster Norge til.

Kjetil Bell, Kommersiell Direktør og Rasmus Sandnes, Administrerende Direktør Telenor Arena

«Telenor Arena har i mange år hatt gleden av å ha Ticketmaster som billettpartner. Ticketmaster er markedsleder i Norge og foretrukken billettleverandør for viktige samarbeidspartnere, noe vi mener er en stor fordel for oss. Vi er trygge på at Ticketmaster fortsetter å utvikle både produkter og leveranse slik at de også de kommende årene leverer førsteklasses løsninger for gjester, samarbeidspartnere og arenaen. Telenor Arena ser frem til å samarbeide videre med Ticketmasters kompetente og løsningsorienterte organisasjon slik at vi sammen kan skape opplevelser verdt å minnes,» sier Kjetil Bell, Kommersiell Direktør og Rasmus Sandnes, Administrerende Direktør i Telenor Arena.