Pandemiske forhold er ingen hindring for gjengen i Palmesus som denne måneden lanserer ny festival: Palmesus Classics. Inspirert av Pete Tongs «Ibiza Classics» vil Palmesus sammen med Kilden Teater og Konserthus, KSO (Kristiansand Symfoniorkester) og SKMU (Sørlandets Kunstmuseum) presenterer 20 monsterhits fra de siste 20 årene. Dette blir den største musikalske produksjonen i Norge i 2020!

«Vi har siden pandemien kom til Norge jobbet for full maskin med nye konsepter. Palmesus Classics er et resultat av dette arbeidet, og det er en glede å kunne satse i annerledesåret 2020 der usikkerheten regjerer. Selv om det er begrenset med kapasitet i år én, er dette noe vi gjør med en langsiktig horisont, for Norge skal på beina igjen etter COVID-19 og Palmesus ønsker å fortsatt prege det som skjer av spektakulære kulturarrangementer både nå og årene som kommer.»

Sier Palmesus-sjef Leif Fosselie

For å gjøre festivalen tilgjengelig for flest mulig vil hele showet bli streamet lørdag 17. oktober gjennom en betydelig produksjon tilgjengelig via virtuell billett. Informasjon om de virtuelle billettene finner du her.

Det vil bli over 70 (!) musikere på scenen, lysshow, pyro, Co2, dans og ikke minst digital kunst. Artister som Arif, Julie Bergan, Isah, Thomas Dybdahl, Ruben, Silya og Raylee er allerede bekreftet til festivalen. Det er bare å glede seg!

Les mer om Palmesus Classics her.