Som stolt sponsor av by:Larm ønsker vi å takke for tre fantastiske dager fylt med masse ny musikk, kunnskap og bekjentskaper.

Torsdag innledet vi med et foredrag av vår egen Carlina Hitz (Key Account Manager) i Matsalen. Temaet var Big data: Lokale salgs- og markedsstrategier i et globalt marked. Her kunne delegatene på by:Larm få innblikk i hvordan vi målrettet bygger salgs- og markedsstrategier tilpasset det lokale markedet med hjelp fra regionale, nasjonale og globale statistikker.

Etter foredraget til Carlina avholdt vi en hemmelig konsert i samarbeid med Artist Services fra Ticketmaster International i huset til Rockefeller. Den by:Larm-aktuelle duoen Kantona fremførte sin forførende R&B med silkemyk vokal og tunge beats. Lydmessig ligger de et sted mellom Kari Bremnes og The Weeknd, og det ble den perfekte start på by:Larm.

Tradisjonen tro inviterte vi også bransjen til storstilt vors på kontoret. Her ble det servert utsøkt fingermat, masse godt i glasset og deilige tunes fra DJ Iben. Tusen takk til alle som tok turen! Vi gleder oss allerede til neste år!

Baby Rose på by:Larm 2020