Innimellom travle arbeidsdager får vi av og til besøk av flotte artister som holder intimkonsert her på kontoret. De ansatte har muligheten til å invitere venner, bekjente, samarbeidspartnere og kollegaer, som samles etter kontortid i vårt fellesområde for å nyte livemusikk.

Konsertene blir alltid filmet og streamet og på den måten blir Ticketmaster Live et fint tilskudd til promotering av artister, konserter, festivaler og andre arrangement.

Vi har hatt besøk av mange flotte artister i 2019. Blant annet Georgia, Smith and Thell, Malin Pettersen, Trine Rein, Moddi, Kristian Kristensen, Odd Nordstoga og Oslo Ess.

Georgia er ikke bare artist, men også produsent og låtskriver. Hun spiller house-inspirert pop, og har ofte blitt sammenlignet med svenske Robyn. Det nyeste albumet «Seeking Thrills» ble gitt ut i begynnelsen av januar 2020, og har allerede fått gode tilbakemeldinger.

Smith and Thell er to unge kreative sjeler som bestemte seg for å gjøre drømmen om musikken til virkelighet. Med inspirasjon hentet fra Björk, Bon Iver, Alanis Morisette og Mumford & Sons har de utviklet sin helt unike country-inspirerte popsound.

Malin Pettersen har allerede vunnet Spellemannpris, spilt på by:Larm, fått sitt eget radioprogram på NRK P13, blitt nominert til musikkprisen Ameipolitian Awards i USA og vært finalist i International Songwriting Competition. Så det er trygt å si at karriereren hennes har blomstret raskt på kort tid.

Trine Rein var innom Ticketmaster Live for å levere litt deilig julestemning i forbindelse med tuneen sin «Julegaven».  Hun leverte som vanlig god musikk, humor, personlige historier og ekte juleglede.

Moddi er en lyslugget visesanger fra Senja. Han fremførte noen låter hos oss i forbindelse med en pågående turne og utgivelse av «Like in 1968», et album som tar utgangspunkt i historie om musikk og de politiske bevegelsene som oppstod på slutten av 60-tallet.

Kristian Kristensen fra Harstad ble først kjent gjennom The Voice i 2013, men har siden den gang trollbundet Norge med sin vakre stemme. Det ble skikkelig god fredagsstemning på kontoret da han var innom for å gi oss en smaktebit i forbindelse med sin kommende turne.

Sjekk ut resten konsertene under #ticketmasterlive på Facebook.