Konseptet Ticketmaster Presenter ble opprinnelig startet som en serie der vi ville at publikum skulle bli bedre kjent med aktuelle artister før deres kommende konsert(er). Konseptet har utviklet seg videre, og vi har nå intervjuet idrettsutøvere før aktuelle arrangementer, som blant annet Capital Showdown og X Games, samt musikkbransjen i forkant av festivaler som for eksempel Trondheim Calling og by:Larm. Sistnevnte med mål om at følgerne våre skal få innsikt i hvem som spiller på festivalene og hvorfor publikum burde ta turen.  

Intervjuene varer som regel i 10-15 minutter, og blir klippet sammen til en kort videosnutt på 2-4 minutter. Videoene publiseres på Facebook, og gir våre følgere en unik mulighet til å bli bedre kjent med «mennesket bak».

I 2019 hadde vi blant annet besøk av artistene Kapteinen og Myra i forbindelse med deres konserter på Trondheim Calling. Videre intervjuet vi Eva Weel Skram, brenn. og Fieh i flotte omgivelser hos vår samarbeidspartner Scandic. Vi har også vært ute og intervjuet Kai Robin Havnaa og Katharina Thanderz i forbindelse med Capital Showdown, samt Kelvin Hoefler, Johanne Killi og Øystein Bråten i forbindelse med X-Games.

Sjekk ut konseptet under #ticketmasterpresenterer på Facebook eller HER!