Jordal Amfi ble i sin tid bygget til OL i Oslo i 1952, og hallen er igjen klart for et stort internasjonalt mesterskap, nå i ny og moderne drakt. Sammen med Norges Bryteforbund (NBF) skal Ticketmaster billettere VM i bryting på Jordal Amfi 2. – 10. oktober 2021. Vi garanterer action, nerve og norske brytere som gir alt og litt til i jakten på VM-tittelen.

Under mesterskapet er det forventet til sammen 40 000 besøkende. 1000 utøvere fra 100 land inntar den splitter nye arenaen med plass til nærmere 5 000 tilskuere. Det vil være to grener for herrer og en gren for kvinner med norske medaljekandidater på begge sider: Stig-Andre Berge, Morten Thoresen, Felix Baldauf, Grace Bullen og Iselin Solheim. Vi drømmer allerede om VM-gull på hjemmebane!

«VM i bryting i Oslo blir ett av de største idrettsarrangementene i Norge noensinne med 1000 utøvere fra 100 land. Bryting er en verdensidrett, og her blir det kamp om billettene. Vi er veldig glade for samarbeidet med Ticketmaster, og ser frem til å fylle nye Jordal Amfi med et entusiastisk publikum som er garantert topp underholdning og norske brytere i kamp om VM-gull».

Morten Sandnæs, generalsekretær i Norges Bryteforbund.
Nye Jordal Amfi
Nye Jordal Amfi

Bryting er er en enormt populær idrett i hele verden, og dette blir et av de største idrettsarrangementene i 2021. I tillegg til 40 000 tilskuerne på Jordal Amfi blir det 225 timer med TV-sending med nærmere 170 millioner TV-seere. Her blir det kamp om billettene! Vi i Ticketmaster gleder oss stort til samarbeidet, og ønsker VM i bryting velkommen!

Du kan lese mer om VM i bryting på Jordal Amfi her.