#støttkulturen

Live er vår kjernevirksomhet, og nå som mulighetene til å sette opp konserter og show er sterkt begrenset, ønsker vi å hjelpe bransjen. Med vår plattform, service og markedskraft kan vi nå ut til flest mulig med alle de kreative tiltakene som blir satt i gang i Norge. Uansett om du er kunde av oss eller ikke; vi kan hjelpe deg.

Samleside for donasjonskampanjer

Kultur-Norge trenger hjelp, og en rekke aktører i bransjen har satt opp egne donasjonskampanjer via ticketmaster.no eller sider som bidra.no. For å gjøre det enklere for en potensiell giver har vi satt sammen en guide over alle disse kampanjene. Vi promoterer guiden i våre kanaler slik at vi kan nå ut til flest mulig.

Guiden finner du her.

Vi oppdaterer guiden fortløpende, men ser du noe som mangler send en e-post til marketing@ticketmaster.no.

 

Opptre på Ticketmasters digitale scene

Vi har over 250.000 følgere i våre sosiale kanaler og flere hundretusen besøkende til ticketmaster.no hver uke. Nå har du mulighet til å få ditt arrangement synlig i våre kanaler gjennom live stream på Ticketmasters Facebook-side – helt kostnadsfritt. Du streamer, vi sender live og markedsfører arrangementet.

  • Du trenger ikke være kunde av Ticketmaster. Vi vil hjelpe alle vi kan med de midlene vi har.
  • Vi vil gjerne live streame så mange arrangementer som mulig, men pga begrenset tid må vi forbeholde oss retten til å velge hvilke arrangementer vi kan live streame.

Les mer her.

Send en e-post til marketing@ticketmaster.no for mer informasjon.

 

Vi kan hjelpe deg med å sette opp donasjoner via Ticketmaster.no

Ønsker du å benytte deg av donasjonsbilletter? Vi hjelper deg med med alt oppsett og billettsalg. I tillegg hjelper vi deg med alt av markedsføring helt kostnadsfritt.

Send en e-post til salg@ticketmaster.no for mer informasjon.

Se her hvordan det kan se ut.

Live Stream Guide

Vi har satt sammen en “live stream-guide” slik at kulturinteresserte lettere kan finne aktuelle arrangementer. Guiden vil oppdateres fortløpende alt ettersom nye aktører og scener tilkommer. Vi promoterer guiden gjennom våre kanaler (hjemmesiden, Instagram, Facebook og blogg) . Se guiden her.

  • Ta kontakt med oss om du har arrangementer som strømmes, så kan vi promotere.
  • Har du tips til guiden eller anbefalinger på sosiale medier? 
  • Eller kanskje du har en artist som har lyst til å ta over vår Instagram?

Send en mail til marketing@ticketmaster.no 
Vi ønsker å høre fra dere!

Selg billetter til ditt live stream-arrangement på ticketmaster.no

Ønsker du å selge billetter til din «live stream» gjennom Ticketmaster? Vi hjelper deg med med alt oppsett og billettsalg. I tillegg hjelper vi deg med alt av markedsføring helt kostnadsfritt.

Send en e-post til salg@ticketmaster.no for mer informasjon.

Relaterte nyheter

#støttkulturen

Billettere Live Stream?

Ønsker du å selge billetter til din "live stream" gjennom Ticketmaster? Vi hjelper deg med å sette opp både donasjonsarrangementer og kommersielle arrangementer. Første band ut var Green Carnation, Interessen for dette er sterkt økende blant både artister og publikum....

Ticketmaster Live Stream Guide

Vi har satt sammen en Ticketmaster Live Stream Guide slik at kulturinteresserte lettere kan finne aktuelle arrangementer. Guiden vil oppdateres fortløpende alt ettersom nye aktører og scener tilkommer. Vi promoterer guiden gjennom våre kanaler (hjemmesiden, Instagram,...