Tilbake til Live: Tips og nyttige verktøy

Våre SmartEvent-løsninger kan hjelpe deg med å ønske fans velkommen til trygge arrangementer når tiden er inne.

La dine besøkende føle seg trygge med rett informasjon

Bruk våre informasjonsflater gjennom hele kjøpsflyten! Det er flere muligheter for å informere om arrangementet, og hvordan du følger anbefalingene som gjelder for Covid-19. Her går vi gjennom de forskjellige alternativene som er tilgjengelige.

Arrangementsinformasjon:
Når du melder inn ditt arrangement til oss, anbefaler vi at du legger inn all nyttig og relevant informasjon om arrangementet slik at nødvendig informasjon blir lett tilgjengelig for billettkjøperne.

Ordrebekreftelsen:
Hvis du ønsker at de som har kjøpt billett til ditt arrangement skal få en spesifikk informasjon etter kjøp, så kan det legges inn ekstra tekst i e-postbekreftelsen som sendes til billettkjøperen etter kjøp på Ticketmaster.no.

Min Konto:
På billettene i Min Konto vises nå all arrangementsinformasjon. Det skal være enkelt å finne oppdatert informasjon om ditt arrangement og din arena. Billettkjøperen kan nå, ved å åpne sin bestilling, finne all relevant informasjon inkludert veibeskrivelse.

Salkart og sosial distansering

Følg myndighetenes retningslinjer, og sett opp ditt arrangement på en trygg og sikker måte. Våre løsninger for salkart og sosial distansering tar hensyn til lokalets størrelse, avstand mellom seter og mange flere datapunkter for å skape unike plasseringsstrategier for hvert arrangement.

Unummererte plasser: 
Den enkleste måten er å selge arrangementet ditt med unummererte billetter, eventuelt unummerert i soner. Hvis det kommer nye endringer i antall mulige publikummere på et arrangement, kan du kjapt justere kapasiteten opp eller ned uten å ha låst deg til et oppsett. Du kan også velge å selge billetter til grupper på 2, 3, 4, 5 o.s.v. slik at du på forhånd vet hvem som kan sitte sammen og kan plassere publikum deretter.

Nummeret salkart:
Om du ønsker å selge billetter til et nummerert salkart kan vi lage egne Covid-19 tilpassede salkart for ditt spillested med nødvendige og ønskede blokkeringer i forhold til avstand mellom personer. Blokkeringer kan enkelt endres underveis ved behov.

Tidsbestemt innslipp:
Det er også mulig å administrere flyten av besøkende på arrangementet ditt. Da kan det være en løsning å selge billetter med tider for innslipp. Vi kan legge til spesifikt tidspunkt på billetten. Om en besøkende kommer til et annet tidspunkt enn det som vises på billette vil scanneren gi beskjed om dette. På denne måten kan du enkelt spre besøkstrømmen.

Kontaktløst innslipp:
Hvis du bruker våre håndholdte skannere – husk å skjerme mellom personalet og den besøkende. La den besøkende holde billetten/telefonen når den scannes.

Smittesporing

Ved å bruke våre rapporteringsverktøy kan du enkelt finne kontaktinformasjon til dine billettkjøpere.

Reports:
Alle som kjøper billetter via oss blir registrert med navn, e-post og telefonnummer. Om det er behov for smittesporing etter et arrangement, kan du enkelt ta ut kundeliste på alle billettkjøperne slik at disse kan kontaktes. Hver billettkjøper er selv ansvarlig for å videreformidle budskapet til alle de har kjøpt billetter til.

Virtual Reality

Arrangementer som fansen kan delta på online.

Live Streaming

Live streamning og oppptak av arrangementer fra hele verden.

Trygg Avstand

Live-arrangementer med restriksjoner om avstand mellom publikum.

Drive-In

Live-arrangementer publikum kan oppleve fra sin egen bil.

Live Streaming

Streamning byr på nye muligheter nå som samfunnet litt etter litt åpnes opp igjen. Kanskje fremtidens arrangement er en kombinasjon av Live og streaming?

Du velger streamingleverandør. Vi distribuerer billetter til streaming, enten via vår egne løsning – eller med din foretrukne streamingleverandør. Les mer på siden her eller ta kontakt med oss.