Møt våre nye kollega, Ingvild!
Ingvild kommer til å hjelpe oss og kundene våre med blandt annet innhold på arrangementsidene på Ticketmaster, noe som er viktig for SEO og for at vår automatiske markedsføring skal fungere optimalt. Velkommen til Ticketmaster!

Hei! Jeg heter Ingvild og er en ny intern i Ticketmaster. Jeg skal jobbe på tvers av både markedsavdelingen og Client Support. Som første praktikant til å jobbe i to avdelinger kommer jeg til å ha varierte arbeidsoppgaver. Fra å oppdatere nettsiden med informasjon om et event, til å legge inn lineups til festivaler, og sende informasjon om eventene til våre kunder.

Fra jeg var liten har jeg alltid vært opptatt av musikk og har som korpsjente spilt klarinett i 16 år. Musikkgleden førte til at jeg tjenestegjorde i musikktroppen i Hans Majestet Kongens Garde. Deretter tok jeg en bachelorgrad i Music Business på BIMM Institute i Brighton i England. Gjennom studietiden og etterpå har jeg jobbet innenfor ulike sektorer i musikkbransjen som booking, plateselskap, og jobber også nå på siden som artist manager.

Som konsertentusiast gir stillingen hos Ticketmaster meg en unik mulighet til å få en bedre forståelse av live-bransjen, noe jeg ser frem til i løpet av praktikantperioden. Det å jobbe i to avdelinger i Ticketmaster tenker jeg vil bli både lærerikt, og ikke minst morsomt!