Onsdag 16. desember kl. 10:00 gikk billettsalget i gang for Post Malone-konserten på Koengen i 2021 med full kapasitet. Corona var ingen stopper for publikum – konserten solgte sterkt og i tråd med de forventninger man kunne hatt til en artist av dette kaliberet under normale omstendigheter. Konserten på Koengen i Bergen, som har en kapasitet på 23.000 publikummere, var utsolgt første salgsdag. 

Det er ingen tvil om at den internasjonale superstjernen Post Malone selger billetter, og ved å tilby refusjonsgaranti ved utsettelse eller avlysning skapte Live Nation, Bergen Live og Ticketmaster en trygghet hos billettkjøperen.

Dette viser at publikum er klare for live-arrangementer, og er optimistiske for fremtiden og 2021. Dette bekreftes fra vår publikumsundersøkelse som sier at 87% ønsker å gå på samme antall eller flere arrangementer når restriksjonene løftes.

«Dette var en sterk og viktig påminnelse om energien og kjærligheten som ligger i ekte Live-opplevelser. Vi gleder oss alle til 2021 og her har Bergen Live og Live Nation offisielt startet fyrverkeriet»

sier Kristian Seljeset, Daglig Leder i Ticketmaster Norge

Konserten på Koengen blir ikonets eneste konsert i Norge i 2021

Det er duket for en kjempefest 30. juni 2021 når hitmaskinen og ikonet Post Malone spiller sin eneste konsert i Norge – på Koengen! Med seg har Posty special guest Iann Dior, som for tiden er #30 på Spotify sin liste over de mest spilte artistene i verden, samt noen av de hotteste navnene i norsk hiphop & rnb: Kjartan Lauritzen, Isah, Sushi x Kobe, Dutty Dior og L.U:N.A.

“Post Malone er drømmen til enhver arrangør. Det er bare noen få år siden jeg booket ham på Blå med en kapasitet på 370 personer, mens han i dag selger 23.000 billetter på Koengen første salgsdag! Det kreves en laginnsats for å lykkes, men det sier litt om hvor mye fansen, og ikke minst folk generelt elsker Live-opplevelser.”

sier Martin Nielsen, Head Promoter i Live Nation Norway

Vi trenger alle noe å glede oss til – vi er sikre på at dette blir neste års happening i Bergen!

Du kan lese mer om vår publikumsundersøkelse, og hva billettkjøperen tenker om å vende tilbake til Live her.