I løpet av de siste månedene har vi delt hvordan vår eksisterende teknologi kan hjelpe våre arrangører tilbake til Live. Våre team har jobbet hardt med å utvikle disse verktøyene, og vi har nå en serie SmartEvent-løsninger som kan hjelpe deg med å ønske fans velkommen til trygge arrangementer når tiden er inne.

“Vi vet at fans over hele verden er ivrige etter å komme tilbake til live-arrangementer, og SmartEvent gir arrangørene en rekke løsninger for å gjøre det mulig,” sier Mark Yovich, president for Ticketmaster.

“SmartEvent samler vår avanserte teknologiplattform og bransjeledende arena- og salkartinnsikt, og setter Ticketmaster i den unike posisjonen for å gjøre veien tilbake til live enklere.”

Våre løsninger for salkart og Sosial Distansering tar hensyn til lokalets størrelse, avstand mellom seter og mange flere datapunkter for å skape unike plasseringsstrategier for hvert arrangement. Faste sosiale distanserte sitteplasser forbedrer effektiviteten og gjør det enkelt å justere kapasiteten etter retningslinjer for sosial distansering.

Med Ticketmasters verktøy for Tidsbestemt Innslipp får arrangørene mulighet til å gi billettkjøperen spesifikke ankomsttider og inngangspunkter for å administrere flyten av mennesker til lokalet, eller forskyve inngangstiden til et arrangement. Samtidig hjelper vår Innslippmonitorering med å håndtere køer og unngå overbelastning.

SmartEvent kan gjøre om en tradisjonell billettluke til en Kontaktløs Billettluke. Den fysiske interaskjonen mellom billettkjøperen og de ansatte minimeres ved hjelp av vår løsning for å håndtere billettransaksjoner, support og skanning samtidig.

“Selv om dette opprinnelig var ment å hjelpe billettkjøpere og arrangører med å komme tilbake til live, vil noen av disse innovasjonene vare lenger enn COVID-19, effektivisere prosesser og gi uendelige muligheter til å modernisere live-opplevelsen,” fortsetter Yovich. “Vi har full tillit til at bransjen vil seire, og at vår banebrytende teknologi, lokale ekspertise, globale rekkevidde og billettkjøperinnsikt vil lede an.”

Ønsker du å ta en prat med oss om dine planer om å vende tilbake til live.
Kontakt oss på: [email protected].