Nå som muligheten for å arrangere og oppleve arrangementer har blitt kraftig begrenset vil vi hjelpe bransjen og konsertscenene rundt i landet ved å åpne våre kanaler for live streaming.

Vi har over 250.000 følgere i våre sosiale kanaler og flere hundretusen besøkende på ticketmaster.no hver uke.

Nå har du muligheten til å få ditt arrangement synlig i våre kanaler gjennom live stream på Ticketmasters Facebook-side – helt kostnadsfritt. Du streamer, vi sender live og markedsfører arrangementet.

PREMIERE – Ticketmaster Live Stream – 29/3 kl. 20.00

Velkommen til Ticketmasters nye live stream! Første live stream ut var Miss Tati’s opptreden på den nyetablerte festivalen Verftet Online Music Festival. Konserten ble direktesendt her på Ticketmasters Facebook-side hvor du kunne se konserten gratis, og donere penger via vår nettside eller VIPPS.

Vil du også opptre på Ticketmasters digitale scene?

Kontakt oss på marketing@ticketmaster.no om du vil ha mer informasjon om hvordan dette fungerer.

Stream Live på vår Facebook med krysspublisering

Gjennom krysspublisering (Crosspost om du bruker engelsk Facebook) fra Facebook har du mulighet til å streame ditt show eller konsert på Ticketmasters Facebook side. Det eneste du trenger er en Facebook side som vi kan åpne for krysspublisering.

  • Du trenger ikke være kunde av Ticketmaster. Vi vil hjelpe alle vi kan med de midlene vi har.
  • Vi vil gjerne live streame på så mange arrangementer som mulig, men pga. begrenset tid må vi forbeholde oss retten til å velge hvilke arrangementer vi kan sende live.