Takk for i år by:Larm! Som stolt sponsor av by:Larm ønsker vi å takke for fantastiske dager fylt med masse ny musikk, kunnskap og bekjentskaper. For første gang hadde vi vårt eget faglige opplegg under by:Larm; Ticketmaster Backstage i Leiligheten på Rockefeller. Det ble to dager fylt med presentasjoner og god stemning med musikk og mingling med gode bransjekolleger. 

– Sammen med by:Larm har vi utviklet konseptet Ticketmaster Backstage. Vi ønsker å være et samlingssted for arrangørene under by:Larm. Litt faglig påfyll og en møteplass der man utveksler ideer og erfaringer med bransjekolleger. Vi inviterte festivalarrangørene på torsdag og venue/promotors på fredag med ulikt faglig innhold per dag. Dette var første året med Backstage, og vi kommer til å videreutvikle dette i årene som kommer! Det var også utrolig gøy at vi kunne arrangere dette hos vår kjære partner, Rockefeller. More to come… sier Julius Bjørneboe, salgsdirektør i Ticketmaster Norge.

Foredrag Backstage

Tusen takk til Isabelle Eken og Kamilla Wold fra JCP Prad, Martin Nielsen fra Live Nation, Claus Lorentzen fra HCL Nordic, Ketil Børstein Stensrud fra Palmesus, Øystein Tamburstuen fra Kreftforeningen, Martin Gundersen fra Brygga Kultursal og Mira Svartnes Thorsen fra Ravndalen Live som delte sin ekspertise med bransjekolleger.

Vi gleder oss allerede til neste år!