Sammen med den erfarne leverandøren VOYD kan vi distribuere billetter til streaming. Ticketmaster Live Stream er en integrerte og prisgunstige løsning for arrangører og promotører i live-bransjen. Vår samarbeidspartner for streaming, Voyd har allerede levert flere streaming-arrangementer i samarbeid med Ticketmaster Sverige. Ticketmaster Live Stream er den perfekte løsningen for deg som ønsker en digital scene for å streame dine arrangementer live eller on demand (opptak) og selge billetter til disse med et solid billettsystem i bunnen.

Streaming er med på å opprettholde en skadeskutt bransje til vi igjen kan samles på alle landets idrettsarenaer, konsert- og showscener for å nyte den store live-opplevelsen. Dette byr også på nye muligheter nå som samfunnet litt etter litt åpnes opp igjen. Kanskje fremtidens arrangementer er en kombinasjon av Live og streaming?

Ta kontakt med oss i dag på [email protected] eller les mer om Ticketmaster Live Stream under.

Hvorfor skal du velge Ticketmaster Live Stream?

  • Et solid billetteringssystem og en skalerbar live stream-plattform i ett.
  • Tilgang til ekspertisehjelp fra blant annet våre dyktige selgere, serviceteam og markedsførere med flere års erfaring innen billettering og live-arrangementer.
  • Tilgang til ekspertisehjelp fra Voyd med flere års erfaring innen live streaming.
  • Mulighet til å kombinere salg av både live og streaming av et arrangement på ett sted. Veldig enkelt for billettkjøperen!
  • Arrangementet ditt listet og markedsført i en av Norges største nettbutikker.
  • Muligheten til å samle inn markedssamtykke slik at du kan kommunisere med dine kunder i fremtiden.
  • Du samler all din data på ett sted, både for dine live og streaming arrangementer.
  • Ditt publikum får som alltid hos Ticketmaster service i verdensklasse, og en norsk kundeservice å forholde seg til.
  • Alt inkludert. Helt enkelt. Alt fra programmering, markedsføring, streaming, kundesupport, håndtering av betaling, reklamasjoner etc.

Du fokuserer på å skape magisk videoinnhold, så løser vi resten – helt enkelt!

Har du spørsmål angående pris? Eller ønsker du å komme i gang med live streaming? Ta kontakt med oss i dag på [email protected] eller les mer om Ticketmaster Live Stream under.

Har du allerede har en live stream-plattform, men ønsker å benytte deg Ticketmaster for å selge dine billetter?

Vi hjelper deg med å sette opp billettering av live stream-arrangementer, uansett om du velger Ticketmaster sin live stream-plattform eller en annen. På denne måten kan du fremdeles dra nytte av fordelene ved å billettere dine arrangementer hos Ticketmaster.

Les mer om billettering av live stream her eller ta kontakt for en hyggelig prat om arrangementet du planlegger.