Ticketmaster er markedsleder på festival i Norge og vi har den beste salgsplattformen og tjenestene som må til for å dekke behovet festivaler har rundt billettering. Når det kommer til signering av nye festivaler har Ticketmaster hatt sin beste vår, og vi har vært så heldige å få jobbe med over 20 festivaler som ikke har vært hos oss tidligere.

– Vi gleder oss stort til å samarbeide med våre nye festivaler fra 2023 og utover. Selv tok jeg mine første barneskritt på Roskildefestivalen etterfulgt av mange besøk til Kalvøya, før retur til Roskilde i voksen alder. Siden den gang har jeg alltid jaget etter den gode festivalopplevelsen. Små og mellomstore festivaler er akkurat like viktige for Ticketmaster. Vi gleder oss til en enda sterkere festivalsommer i 2023 med unike opplevelser og spennende artister, sier Christian Kaas Bredal, KAM i Ticketmaster Norge.

Nye signeringer

Noen av festivalene vi er så heldige å få samarbeide med fremover er Rondaståk, Mablisfestivalen og Spornesfestivalen.

Fjellfestivalen Rondaståk finner sted i Gålå i Gubrandsdalen 15. – 18. juni 2023

– Etter hvert som festivalen har vokst seg større, så var vi på utkikk etter den leverandøren i Norge som kunne tilby oss størst trygghet og forutsigbarhet rundt billettsalget. Vårt valg av leverandør falt derfor på Ticketmaster, sier Ole Jakob Grauphaugen, Festivalsjef Rondaståk.

Les mer om Rondaståk her.

Mablis er en todagers musikkfestival som foregår hver sommer i idylliske Vålandskogen, et steinkast fra Stavanger sentrum.

– Etter lengre ventetid har Mablis endelig tatt steget over til Ticketmaster og vi er strålende fornøyd med den avgjørelsen! Velkomsten og supporten så langt har vært upåklagelig og det å være en del av et større nettverk som Ticketmaster, åpner mange dører for oss som en festival i vekst. Vi gleder oss til å se resultatene det medfører å være en del av en større plattform som ikke bare er en billett-distributør, men også en sparringspartner langt utover det, sier Eirin H. Sandstad, Festivalsjef Mablis.

Les mer om Mablisfestivalen her.

Spornesfestivalen arrangeres hvert år på Studio Spornes – rett ved Raet Nasjonalpark på Tromøya utenfor Arendal.

– Overgangen til Ticketmaster gir oss større synlighet og gode verktøy i vår jobb med å nå ut til musikkelskere i Norge og Norden. Perfekt match rett og slett, sier Tom Rudi Torjussen, Festivalsjef i Spornesfestivalen.

Les mer om Spornesfestivalen her.

Vi ønsker festivalene velkommen til Ticketmaster!