Ticketmaster har siden 2019 vært stolt parter med Kreftforeningen, og har nå bidratt med over 1 million kroner gjennom donasjoner og andre tiltak. Årlig deltar vi aktivt i blant annet med å promotere Stjerneaksjonen, #sjekkdeg, Menn snakk om det og Krafttak mot kreft som er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjoner, en felles stor dugnad i kampen mot kreft og Norges nest største innsamlingsaksjon.

Donasjoner og andre tiltak

Ansatte i Ticketmaster Norge samlet inn penger til Krafttak mot kreft og Stjerneaksjonen ved å spre budskapet og sette fokus på aksjonene i Ticketmaster sine kanaler. Vi legger også på muligheten for donasjoner i kjøpsprosessen på Ticketmaster.no sånn at billettkjøpere kan bidra ved å donere 30 NOK til Kreftforeningen i forbindelse med sitt billettkjøp.

– Dette er en viktig sak for hele Ticketmaster-konsernet, og kreftforskning støttes på ulike måter i over 20 land. De fleste av oss har dessverre et nært forhold til kreft så det å jobbe i en bedrift som har dette som en hjertesak er utrolig givende og motiverende for oss ansatte, sier Marisanna Danielsson, markedsdirektør i Ticketmaster Norge.

– Vi drives av å skape minner for livet for publikum, og ved å samarbeide med Kreftforeningen håper vi kunne bidra til at flere engasjerer seg og donerer sånn at de som rammes får den omsorgen de trenger, og at enda flere overlever kreft og kan få føle på live- opplevelser som skaper minner for livet, legger Marisanna til.

Støtt Kreftforeningen i Kampen mot kreft.
Foto: Ole Martin Wold

– Ticketmaster er en av Kreftforeningens stolte samarbeidspartnere og har vært det gjennom flere år. I år er Ticketmaster med og støtter Krafttak mot kreft for fjerde gang, og til sammen har Kreftforeningen mottatt over 1 million kroner gjennom at Ticketmaster sine kunder kan donere et valgfritt beløp, til aksjonene og det viktige arbeidet Kreftforeningen gjør, når de kjøper billetter til et arrangement. Vi i Kreftforeningen er utrolig stolte og takknemlig for dette samarbeidet som engasjerer både ansatte og kunder hos Ticketmaster gjennom hele året.  På grunn av de tusenvis av som engasjerer seg kan vi bidra til at enda flere overlever kreft – og til at de som rammes får den omsorgen de trenger. Det gjør vi ved at vi gir pengene videre til forskning på bedre behandling og forebygging av kreft, samt gode tilbud til de som er rammet, sier Øystein Tamburstuen Spesialrådgiver i Kreftforeningen.

Krafttak mot kreft

Vi er veldig stolte av å støtte Kreftforeningen og ser frem til å fortsette samarbeidet i 2022. Neste aksjon er Krafttak mot kreft som finner sted 5.-13. mars – følg med i våre kanaler!

Global Støtte

Ticketmaster International har innledet et samarbeid med Cancer Research UK og deres tilknyttede nettverk av globale veldedighetsorganisasjoner. Det å bidra til kreftforskning er et globalt og langsiktig initiativ som Ticketmaster International støtter på ulike måter i over 20 land.