I 2019 bidro Ticketmaster Norge med over 745.000 kroner til Kreftforeningen gjennom donasjoner og andre tiltak. I år er vi igjen stolt partner med Kreftforeningen, og støtter Stjerneaksjonen 2020. Gi en gave til Kreftforeningen så vi sammen kan utgjøre en forskjell i kampen mot kreft! Se hvordan du kan gi din støtte her.

Ticketmaster Norge samler inn penger til Stjerneaksjonen ved å spre budskapet i Ticketmaster sine markedskanaler. Billettkjøpere kan også bidra ved å donere 30 NOK til Kreftforeningen i forbindelse med sitt billettkjøp. Det å bidra til kreftforskning er et globalt og langsiktig initiativ som Ticketmaster International støtter på ulike måter i over 20 land.

I år har vi alle vært mer alene, og for de som ligger på sykehus kan det være ekstra tøft. Til jul henger Kreftforeningen opp tusenvis av stjerner på sykehus og sykehjem, gitt av folk fra hele landet. Gaven du gir til kreftforskning vil gi bedre livskvalitet for pasienter og pårørende, slik at flere kan komme hjem til jul, nyttår og alle andre dager i året 🌟

Gi håp til jul ved å gi en stjerne du også!

Gi en gave til Kreftforeningen så vi sammen kan vi utgjøre en forskjell i kampen mot kreft!

Se hvordan du kan støtte Kreftforeningens Stjerneaksjon her.