For første gang skal Feelgood-festivalen Elvebris arrangeres på idylliske Sagtjernet Amfi i Elverum 18.-19. juni 2021. Knallsterke artister som CC Cowboys, Åge Aleksandersen & Sambandet, Staysman, Klovner i Kamp, Dagny, Tix og mange flere skal spille på et av Norges kanskje aller flotteste festivalområder.

I første omgang ble det sluppet 1000 festivalpass med refusjonsgaranti, og alle billettene ble revet bort første salgsdag! Det var stor pågang, og vi satte derfor opp en venteliste slik at man har muligheten til å få beskjed om det slippes opp flere billetter på et senere tidspunkt. Dette viser at publikum er optimistiske og klare for live-arrangementer. Det bekreftes også av vår publikumsundersøkelse som sier at 87% ønsker å gå på samme antall eller flere arrangementer når restriksjonene løftes.

Thomas Borgvang i Nordic Beats/Elvebris om billettslippet:

1000 festivalpass til den aller første utgaven av Elvebris ble lagt ut fredag klokken 12:00 hos Ticketmaster, og 1. minutt senere var samtlige billetter revet bort. I tillegg har flere hundre allerede satt seg på venteliste med håp om at vi kan utvide kapasiteten ytterligere. Med andre ord, publikum aldri har vært mer klar for en festivalsommer vi alle håper kan bli så normal som mulig. Ingen av oss vet hvordan sommeren blir, men vi er i hvert fall optimister. Vi vil rette en stor takk til Ticketmaster for super bistand i forbindelse med lanseringen i en vanskelig situasjon for oss alle. Nå gleder vi oss til sommeren :)”

Vi i Ticketmaster gleder oss stort til både sommeren og samarbeidet videre med Elvebris!