Hva sier du til flytende badstu, konserter, utekino og uteservering ved fjorden? Folka bak SALT i Oslo åpner nå HAVET, et helt nytt konsept i Trondheim. HAVET vil være en kulturarena og et naturlig samlingspunkt på Nyhavna – en spennende bydel i utvikling.

SALT har utviklet seg til en eviglang festival på kaia i Oslo. Fordelt på 7 scener, inkluderer programmet konserter, teater, film, festivaler, klubber, foredrag, utstillinger, debatter og familiebegivenheter. Gjennom alle årstider kan besøkende slappe av i badstuen, slukke tørsten og spise velsmakende mat. HAVET i Trondheim starter sommeren 2021 og skal by på scener, sauna og servering.

Vi valgte å bytte til Ticketmaster, fordi Ticketmaster har en sentral posisjon hos kulturpublikummere og tilbyr flere løsninger som kan hjelpe oss å nå ut med produktet vårt til en større gruppe mennesker. 

– Siril Bull Henstein, SALT & HAVET

SALT har blitt et landemerke i Oslo med et mylder av kulturtilbud som sauna, kunst, konserter, festivaler og mye mer. At samme mennesker har startet Havna i Trondheim skal trønderne prise seg lykkelige over. HAVNA i Nyhavna blir et naturlig samlingspunkt i Trondheim!

Vi i Ticketmaster gleder oss enormt til å skru på knappen etter Covid-19, og sammen med SALT og HAVET-gjengen selge mye billetter.

Du kan lese mer om HAVET her.