10-årsjubileum med flere enn 100 konserter!

Ticketmaster er stolt sponsor av Trondheim Calling, en festival som feirer ny, norsk musikk og viser frem artister som er på vei mot et gjennombrudd. Festivalen er også et viktig samlingspunkt hvor musikkbransjen får muligheten til å heve kompetansenivået innen næringen.

Som en del av årets konferanseprogram skal Julius Bjørneboe fra Ticketmaster holde foredrag om det norske festivalmarkedet. I presentasjonen sammenlignes data fra det norske og det internasjonale festivalmarkedet. Foredraget finner sted fredag klokken 11.30 i Rockheim Sal. Link til foredraget finner du her.

I forkant av festivalen har vi hatt besøk av Myra, Signe Marie Rustad og Kapteinen, som alle skal spille på festivalen. Både Myra og Kapteinen ble intervjuet til vårt nye konsept, Ticketmaster presenterer, og kunne røpe at de ser frem til å spille for et energisk Trondheimspublikum. Signe Marie Rustad var innom for å spille en intimkonsert (Ticketmaster Live), og imponerte stort med sin kraftfulle stemme og sine poetiske låter. 

Kapteinen spiller fredag kl 19.15 på TYVEN

Myra spiller fredag kl 23 på TYVEN

Se intervjuet med Myra her.

Signe Marie Rustad spiller fredag 21.45 på Moskus

Vi sees på Trondheim Calling! Billetter finner du her!