Billettsystem

Skal du avholde et arrangement? Da trenger du et pålitelig billettsystem som kan tilpasses dine behov. Ticketmasters booking- og billettsystem distribuerer omtrent 4 millioner billetter per år, bare i Norge! Billettsystemet vårt er skalerbart for å kunne dekke dine behov. Ta kontakt i dag for mer informasjon.

Et stabilt og sikkert system, både for besøkende og arrangører.

Vårt mål er å få bukt med falske billetter og svartebørs. Digital billettering sørger for at publikum får den beste opplevelsen og er det sikreste alternativet for ditt arrangement.

Vi satser på digitale billetter, og alt den besøkende trenger er mobiltelefonen:

  • Mulighet for å oppdage nye arrangement, se oppsettet til arenaen din og velge plasser interaktivt i et visuelt arenakart.
  • Enkelt og oversiktlig se priser, tilgjengelighet og gjennomføre bestillinger.
  • Enkel inpassering med billetten på mobilen.

For deg som arrangør administrerer du billettsalg, avbestillinger, ombookinger og inngang i et stabilt og fleksibelt digitalt billettsystem. Du kan velge priser etter seksjoner, tilby forskjellige betalings- og leveringsalternativer, integrere salg på din nettside og mye mer. Vi tilbyr billettsalg online og i døren. Enkelt og brukervennlig, samtidig som du alltid kan få eksperthjelp fra vår supportavdeling. Les mer om vår Support & Kundeservice her.

 

 

Et skalerbart billettsystem som passer dine behov

Våre kunder gjennomfører alt fra store internasjonale arrangementer med titusenvis av besøkende til mindre arrangementer med rundt hundre besøkende. Dette betyr at vi tilbyr en rekke skalerbare moduler. Med vår erfaring skreddersyr vi den riktige løsningen for deg og ditt arrangement.

 

 

 

 

Rapportering, billettering, kampanjehåndtering – et billettsystem med det lille ekstra!

Vil du ha full oversikt over billettsalget ditt i sanntid? Ønsker du å håndtere alle former for billettering og kampanjer på ett sted? Planlegger du å arrangere sesonger av arrangementer, selge abonnementsbilletter eller pakkepriser, og trenger spesielle løsninger for mer komplekse arrangementer? Ticketmasters billettsystem tilbyr deg alt dette og mye mer. Vi vil at du skal kunne fokusere på arrangementet ditt uten å bekymre deg for billetteringen – vi tar oss av den delen.

Markedsfør ditt arrangement i en av Norges størtste nettbutikker. Les mer om våre markedskanaler her.
Vi vet nøyaktig hvem som oppholder seg på din arena og rapporter kan tas ut og overleveres ditt sikkerhetsteam.
Digital billettering sørger for at publikum får den beste opplevelsen og er det sikreste alternativet for ditt arrangement.
Vil du lære mer om våre digitale billettløsninger?