Vil du selge ditt arrangement i en av Norges største nettbutikker? Markedsfør arrangementet ditt med oss! Med vår ekspertise, data og markedskanaler hjelper vi deg med å selge flere billetter og nå rekordmange fans.

1M

besøkende per måned  
Ticketmaster.no

94%

merkevarebevissthet  

400K

abonnenter  vårt 
nyhetsbrev 

250K

følgere  Facebook og 
Instagram 

500K

besøkende gjennom vårt 
partnernettverk 

Markedsfør ditt arrangement med oss

Ticketmaster har en unik rekkevidde gjennom Ticketmaster.no, sosiale medier, segmenterte nyhetsbrev, automatiserte mailer, betalt søkeannonsering og et nettverk av samarbeidspartnere. Les mer om vår rekkevidde her.

Kjenn ditt publikum

Nå flere fans gjennom bruk av «Big Data» og ved å utnytte mulighetene i statistikk og analyser. Vårt mål er å fylle din sal, hvilket vi gjør gjennom smart markedsføring og riktig bruk av tilgjengelig data. 

Tilpass kjøpsopplevelsen

Tilpass kjøpsopplevelsen på Ticketmaster.no med din visuelle profil, og gi billettkjøperen en sømløs opplevelse. Les mer om branding her.

Bannerannonser på Ticketmaster.no

Vår nettbutikk er en av Norges største med over 1 million unike besøkende hver måned. Markedsfør arrangementet ditt på vår hjemmeside med svært kjøpsutløsende annonser. Potensielle billettkjøpere vil finne arrangementet ditt enda enklere. Annonsene har veldig god synlighet både på desktop og mobil.

Segmentert nyhetsbrev

Med over 400k abonnenter kan du nå ditt publikum med vårt segmenterte nyhetsbrev. Direkte markedsføring er en av de beste metodene for å nå rett målgruppe. Vi tilbyr skreddersydde nyhetsbrev basert på dine behov, og sporer klikk, åpningsgrad og konverteringer.

Automatiserte e-poster

Nå ditt publikum med våre automatiske e-poster og prediktiv intelligens. Som kunde av Ticketmaster er du en del av vår automatiske e-postmarkedsføring. Vår kontinuerlige automatisering av direkte markedsføring hjelper deg med å markedsføre arrangementet ditt gjennom hele salgsperioden.

Les mer her.

Programmatisk annonsering

Vår unike kundeinnsikt bidrar til å fremme deg som kunde gjennom å bruke vår søks- og kjøpsdata. Vi lager målrettede annonser til f.eks Facebook og Google Ad-Network (nettaviser, musikknettsider o.l) med et skreddersydd budskap mot ditt publikum. Relevante målgrupper lages basert på interesser, tidligere kjøpshistorikk og besøkshistorikk fra Ticketmaster.no. Kampanjen optimaliseres for deg basert på kost per salg for en bedre ROI. Les mer om programmatisk annonsering her.

Facebook & Instagram

Ticketmaster Norge har over 250k følgere på Facebook og Instagram. Vi poster organisk og annonserer i begge kanaler i Norge. Annonsen vil bli segmentert til en relevant målgruppe basert på interesser, tidligere kjøpshistorikk og besøkshistorikk til Ticketmaster.no. Målgruppen avtales i forkant.

 

Analyse og tracking

Analyser effektiviteten av kampanjene dine og bli kjent med din billettkjøper! Vi gjør dataanalyse enkelt ved hjelp av Google Analytics. Våre eksperter visualiserer din data i en dynamisk rapport som blant annet gir deg oversikt over salg, trafikk, demografi, geografi, markedskanaler og kampanjer.

Affiliates – Ticketmaster partnerprogram

Gjør ditt arrangement synlig til tusenvis av potensielle billettkjøpere gjennom Ticketmaster sitt partnerprogram. Som kunde hos Ticketmaster drar du nytte av vårt partnerprogram, der vi har etablert et tett samarbeid med flere store internasjonale aktører som Spotify, Bandsintown og Songkick. Du kan lese mer om vårt partnerskap med Spotify her.

Annonsering på Google (PPC)

Betalt søk er en viktig del av vår markedsstrategi, og som kunde hos Ticketmaster blir man automatisk del av vår kampanje på Google. Arrangementer på Ticketmaster.no legges automatisk inn i vår kampanje etter at arrangementet er live på vår nettside, og ligger der frem til billettene er solgt ut eller arrangementet er avholdt. 

Les mer her.

Snapchat: Ticketmatcher & Snap Map

Publikum kan basert på sine favorittsjangre finne sine favorittartister via ‘Ticketmatcher’ Mini hvor de vil bli matchet med kommende arrangementer. Derfra kan de bla gjennom arrangementene ved å sveipe til venstre eller høyre, lagre det de liker og invitere med venner ved å sende en chat eller en Snap. Publikum kan også åpne Snap Map – Snapchats første kartlag med en partner noensinne, hvor de kan finne kommende arrangementer i nærheten eller i byer over hele verden. Som kunde av Ticketmaster trenger du ikke å foreta deg noe som helst – dette skjer helt automatisk og har ingen kostnad! Les mer her.

Annonsering på YouTube

Øk bevisstheten til din målgruppe gjennom videoannonsering på YouTube. Bygg publikum basert på brukernes seervaner og annonser på rett sted til rett tid. Du betaler kun når noen ser hele annonsen din eller klikker seg videre til artistsiden din på ticketmaster.no. YouTube øker bevisstheten til kjernepublikummet ditt og hjelper deg med å finne nye fans – et perfekt supplement til mer konverteringsfokuserte kanaler!

Våre markedsføringseksperter er til din disposisjon

Markedsfør arrangementet ditt med oss! Med vår ekspertise, data og markedskanaler hjelper vi deg med å selge flere billetter og nå rekordmange fans.

Kontakt: [email protected] 

Materialspesifikasjoner

Har du allerede planlagt en kampanje med oss? Les mer om våre formater og spesifikasjoner her.