Ticketmaster Resale: Videresalg av billetter

Planer kan endres, og noen ganger har ikke publikum mulighet å gå på arrangement ditt allikevel.

Med Ticketmaster Resale får publikum muligheten til å videreselge billetten sin på Ticketmaster.no til noen andre på en sikker og trygg måte i tråd med Norsk lov.

Ticketmaster Resale kort fortalt:

Ønsker du å aktivere Resale på ditt arrangement? Da er det opp til deg som arrangør å melde ifra til oss – Ta kontakt med

Ticketmaster er opptatt av gode brukeropplevelser som gjør det mulig for ditt publikum å gå på arrangementene de elsker. Vår Resale-løsning gjør det mulig for selgeren å dekke kostnadene sine samtidig som noen andre får glede av å gå på arrangementet ditt.

Vi håper at dette blir slutten på svindel eller forvirrende andrehåndssalgssteder for ditt publikum. Alle billettypene til showet ditt selges sikkert på ett sted på Ticketmaster.no. Publikum får tryggheten og kundeservicen som de er kjent med, uansett hvilken type billett de kjøper.

Prosessen er enkel, når ditt publikum ønsker å selge billetten sin, går de inn på Ticketmaster-kontoen sin, finner billetten det gjelder, og klikker “selg”. Vi vet hvor mye de kjøpte billetten for og sørger for at billettene selges til den opprinnelige prisen eller lavere. Billettene blir da oppført på nettsiden vår, slik at den blir tilgjengelig for andre kjøpere.

 

 

70% sier at det er sannsynlig at de vil kjøpe en Resale-billett på Ticketmaster, og 69% sier det er sannsynlig at de vil videreselge en billett om de ikke har mulighet til å dra allikevel.

[Ticketmaseter Brand Tracker]

Fordeler for publikum

  • Trygghet – Vi verifiserer billetter som blir lagt ut for videresalg. Dette gir publikum et trygt sted å kjøpe og selge billetter. Publikum slipper å være redde for å bli svindlet.
  • Fleksibilitet – Hvis noe oppstår, og man ikke kan dra på et arrangement allikevel så kan man tjene pengene tilbake samtidig som noen andre får glede av billetten.
  • Lovlig – Resale-billetter kan kun selges til pålydende eller en lavere, i tråd med norsk lov.

Fordeler for deg som arrangør

  • Unngå negativ omtale – Unngå negativ omtale rundt ditt varmerke når det kommer til salg av falske billetter og svindel.
  • Unngå “no-shows” – Om alle som ikke kan dra allikevel selger billetten sin til noen andre sikrer du lavere grad av “no-shows” – som igjen fører til høyere inntjening på din venue/festival o.l.
  • Færre kundehenvendelser – Med Resale aktivert kan du enkelt videreformidle dette til ditt publikum uten at du trenger å svare på spørsmål om billetten er ekte o.l.

 

Hvordan funker det?

Velg billetten du ønsker å selge i Min Konto på Ticketmaster.no.

Prisen på billetten vil automatisk settes til prisen du betalte (du kan velge en lavere pris). Fyll ut informasjon som trengs og velg “Selg”.

Din billett vil nå legges ut for salg på Ticketmaster.no, og er tilgjengelig for andre å kjøpe.

Når billetten er solgt, får den nye kjøperen en ny billett, og du vil motta betaling innen kort tid.

Superenkelt, rett og slett!

Informasjon til publikum

Om muligheten for videresalg er aktivert på arrangemente du har billett til er opp til arrangøren, og vil i utgangspunktet variere fra arrangement til arrangement. Det vil være godt synlig på «Min konto» på Ticketmaster.no om tjenesten er tilgjengelig.

For publikum har vi denne informasjonen tilgjengelig på Ticketmaster.no

 

Har du spørsmål om Resale?