Våre kunder

Vi i Ticketmaster jobber sammen med promotører, arrangører, labels, management, artister og samarbeidspartnere innenfor livebransjen. Se hva noen av våre kunder sier om dette samarbeidet.

«Ticketmaster har hatt ansvar for billettsalget til de ti konsertene Karpe skal spille i Oslo Spektrum i august 2021. Deres markedskanaler har gitt oss den best tenkelige synligheten og oppfølgingen fra supportavdelingen har vært over all forventning – både før og under billettslipp. Vi gleder oss til videre samarbeid med Ticketmaster Norge.»

Silje Larsen Borgan

Manager, Little Big Sister

«Ticketmaster+Palmesus = ❤
Ticketmaster har trofast stått ved vår side på reisen fra en liten vennersvennerfest til Skandinavias største strandfest.
Behovene har forandret seg og idéene har kommet på rekke og rad, hvor Ticketmaster har vært en god sparringspartner og hele tiden løsningsorientert. Stikkord for vårt samarbeid er i
nnovasjon (fra oss og Tickemaster), passion og  kompetanse!»

Anders Iglebekk

CTO, Palmesus

«Ticketmaster er en super samarbeidspartner som har vært til stor hjelp i vår virksomhet i et krevende marked.

– Dedikerte ansatte 
– Rask support 
– Gode systemer
Ticketmaster er et naturlig valg av billett-leverandør for oss.»
Andreas Kristiansen

Daglig Leder, Wrightegaarden

«Etter 15 år som kunde har jeg rimelig god kjennskap til Ticketmaster som organisasjon. Både plattform for billettsalg og oppfølging fra Ticketmaster sine ansatte fungerer utmerket. De gangene vi har hatt utfordringer får vi raskt hjelp. De tar jobben seriøst og løser våre problemer. Det gjelder både i og etter arbeidstid.

Ticketmaster bruker penger på å synliggjøre våre oppsetninger både gjennom Google ads, søkeord og sosiale medier – samt redaksjonelle nyhetsbrev og annonser på ticketmaster.no. På denne måten hjelper de oss å nå et annet publikum enn de som er våre kjernekunder.»

Magnus Giving

Digitalt Ansvarlig, Oslo Nye Teater

«I Ticketmaster-sammenheng er vi en liten arrangør. Likevel har vi de siste fem årene opplevd å bli fulgt opp på en måte som er helt unik; Raske tilbakemeldinger, egne folk som er tett på og som er lett å jobbe med og ikke minst en billett-pusher som står oss last og brast i gode og «onde» tider.

Alt dette har bidratt til at vi som arrangør har fått både muskler og selvtillit til å bygge publikum, kunnskap og evnen til å satse tungt i et krevende marked.

All ynglende business handler om gode relasjoner og de har vi mange av i Ticketmaster Norge.»

Jan Kenneth Transeth

Manager, Dirty Old Town AS/ Karmakosmetix Music

«Nordic Beats Norway har samarbeidet med Ticketmaster om salg av billetter siden vi startet opp med det aller første We Love The 90s showet i Drammenshallen i 2011. Som konsertarrangør er og blir den viktigste inntektskilden billettsalg, og som alle arrangører vet så er det en bransje som kan svinge veldig. I de tilfellene hvor man har opplevd litt sviktende billettsalg har det vært veldig godt for oss å ha en løsningsorientert partner som Ticketmaster.

Vi har hele veien jobbet tett sammen i opp- og nedturer, og vi har i løpet av 10 år utviklet et godt og nært forhold til hele organisasjonen, både jobbmessig og privat. Kombinasjonen av gode tekniske løsninger, fantastisk service og et team som alltid kommer opp med gode løsninger gjør Ticketmaster til det naturlige valget for oss på distribusjon av billetter.»

Thomas Borgvang

Creative Director / Partner, Nordic Beats

«Brygga Kultursal Halden er en stor aktør på kulturfronten i Viken og den største lokale aktøren i Halden. Vårt nedslag er både lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt, spesielt mot Sverige og Danmark med kort avstand til begge land. Som en seriøs driver er vi avhengig av topp leveranse på vårt ticketingsystem, og for meg er det kun Ticketmaster som oppfyller våre krav til leveranse.

For det første er selskapet meget godt etablert med over 40 års erfaring. De har en lojal og stabil stab med årelang og inngående kjennskap til både markedsrelaterte problemstillinger så vel som tekniske. Dette gir en unik kompetanse man ikke kan finne andre steder.

For det andre er servicenivået høyt, noen ganger skyhøyt. Med dette menes at Ticketmaster stikker seg frem også på servicenivå, som igjen er basert på servicekompetansen. Det ene er at jeg har et lokalt kontor å forholde meg til, både på telefon og mail, men også fysisk, der jeg kan ta turen innom og bli møtt med serviceinnstilte medarbeidere.

For det tredje har Ticketmaster gode tekniske løsninger, de er raske på leveranse og de er meget lydhøre for ønskede tillegg eller endringer i eksisterende systemer.

For det fjerde besitter Ticketmaster en unik kunnskap om markedet fordi de har vært i gamet så lenge. De kjenner konjunkturene og hvordan man best implementerer løsninger og markedskampanjer. Og det er særs viktig. Man kjenner sitt lokale marked best, mens Ticketmaster kjenner alt utenfor.

For det femte har man muligheter til å skape kontrakter skreddersydd for eget behov, ikke bare en standardmal som alle får. I denne kan man legge inn f.eks. markedsrelatert bistand som man får mye ut av. Med 236 000 følgere er det klart at Brygga ønsker å være med der synligheten er størst.

Som kunde hos Ticketmaster er man med i en merkevare som er verdens største innen billettering. Det skaper kvalitetsfølelse og en seriøsitet som ikke har grenser. Med dette menes at kunder i andre land kjenner til merkevaren Ticketmaster, og det er meget stor sannsynlighet for at kundene er registrert fra før. Dette merker vi godt med svensker som kommer på våre arrangementer.

Til sist er det viktig å fremheve at hos Ticketmaster er man ikke bare en kunde, men mer en venn som behandles deretter. Å by på seg selv er meget lett hos Ticketmaster, fordi man får dobbelt tilbake.»

Martin Gundersen

Daglig Leder, Brygga Kultursal Halden

Vi ønsker Holmenkollen Skifestival velkommen til Ticketmaster!

Endelig blir det folkefest i Holmenkollen i 2022, og vi er utrolig stolte over at nasjonalanlegget har valgt Ticketmaster som billettpartner. - Endelig skal vi få oppleve Kollenbrøl og folkefest i Holmenkollen igjen. For å håndtere billettsalget på en profesjonell...

Vi ønsker Vikersund velkommen til Ticketmaster!

Vikersund ekstremsport har hatt en flying start på sommeren med zipline i verdens største hoppbakke, og i mars 2022 blir det VM i skifygning. Vi er utrolig glade for at Vikersund har valgt Ticketmaster som sin billettpartner. Det er med på å styrke vår posisjon innen...

Verdensrekord i antall Events

Opprett og administrer arrangementene dine med vårt selvbetjeningsverktøy, Events.

Ticketmaster signerte nylig HAVET i Trondheim

Hva sier du til flytende badstu, konserter, utekino og uteservering ved fjorden? Folka bak SALT i Oslo åpner nå HAVET, et helt nytt konsept i Trondheim. HAVET vil være en kulturarena og et naturlig samlingspunkt på Nyhavna - en spennende bydel i utvikling. SALT har...

Toppen av Drammen kan feire utsolgt festival på første forsøk!

Musikk- og kulturfestivalen Toppen av Drammen arrangeres for første gang 18. og 19. juni 2021 på Spiraltoppen i Drammen. Med artister som Frida Ånnevik, Ingebjørg Bratland, Minor Majority og Stein Torleif Bjella på plakaten kan den nyoppstartede festivalen allerede...

Ticketmaster signerte nylig Elvebris, og festivalen ble utsolgt første salgsdag!

For første gang skal Feelgood-festivalen Elvebris arrangeres på idylliske Sagtjernet Amfi i Elverum 18.-19. juni 2021. Knallsterke artister som CC Cowboys, Åge Aleksandersen & Sambandet, Staysman, Klovner i Kamp, Dagny, Tix og mange flere skal spille på et av...

Post Malone på Koengen i 2021 – utsolgt første salgsdag!

Onsdag 16. desember kl. 10:00 gikk billettsalget i gang for Post Malone-konserten på Koengen i 2021 med full kapasitet. Corona var ingen stopper for publikum - konserten solgte sterkt og i tråd med de forventninger man kunne hatt til en artist av dette kaliberet under...

Ticketmaster signerer ny avtale med Telenor Arena

Telenor Arena har vært en viktig samarbeidspartner for oss helt siden de åpnet dørene for første gang. Det har vært spennende å være med på utviklingen fra nyåpnet arena til dagens moderne og kompetente organisasjon. Vi gleder oss til å fortsette reisen sammen og videreutvikle den best mulige live-opplevelsen for publikum!

Ticketmaster signerer med VM i bryting 2021 på nye Jordal Amfi

Jordal Amfi ble i sin tid bygget til OL i Oslo i 1952, og hallen er igjen klart for et stort internasjonalt mesterskap, nå i ny og moderne drakt. Sammen med Norges Bryteforbund (NBF) skal Ticketmaster billettere VM i bryting på Jordal Amfi 2. - 10. oktober 2021. Vi...

Palmesus lanserer ny festival: Palmesus Classics

Pandemiske forhold er ingen hindring for gjengen i Palmesus som denne måneden lanserer ny festival: Palmesus Classics. Dette blir den største musikalske produksjonen i Norge i 2020!

Klar for å løfte billettsalget ditt til et nytt nivå?