Foto: The Good The Bad and The Zugly på John Dee I 2018, foto: Marius Dale

Hva har Susanne Sundfør, Queens of the Stone Age, Robyn, Muse, Lars Winnerbäck, Veronica Maggio, Deftones, Van Morrison, Highasakite, Madrugada, Dave og Mastodon til felles? Jo, alle disse artistene og mange flere har spilt på John Dee opp gjennom årene. Faktisk har over 2.500 artister spilt på John Dee siden starten i 1997. Nå har Rockefellers lillebror vokst seg stor og bred, og feirer 25-års jubileum i oktober!

I anledning jubileet har lokalene blitt pusset opp, kapasiteten er økt og de har fått en flunkende ny logo. I tillegg er de scenetekniske fasilitetene oppgradert og tilpasset et større lokale med ny digital lydmikser og ny lyspakke. Med disse nye oppgraderingene ligger forholdene godt til rette for minst 25 nye år med drift på den legendariske klubben, og de gleder seg til å vise fram den nyoppussede jubilanten til både nye og gamle publikummere. 

I jubileumsmåneden oktober kliner de til med blant annet eksklusiv ekstrakonsert med Skambankt, som spilte en av sine første Oslo-konserter på nettopp John Dee. I tillegg kan du oppleve rap-legenden GZA, rockerne i Trail of Dead, country-kometen Sam Outlaw og den engelske singer/songwriter-kongen Tom McRae, blant mange flere. Se komplett program her.

Gratulerer med 25 år, John Dee, måtte du lenge, lenge leve!