Ticketmaster har siden 2019 vært stolt partner med Kreftforeningen, og har nå bidratt med over 1.7 million kroner gjennom donasjoner og andre tiltak. Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon, en felles stor dugnad i kampen mot kreft og Norges nest største innsamlingsaksjon.

I år går pengene til forskning på kreft med spredning

Krafttak mot kreft 2023 har tema kreft med spredning. Sammen skal vi finansiere forskning som kan gi kreftpasienter med spredning litt mer tid. Aksjonen foregår fra 11. –19. mars 2023.

Får du en kreftdiagnose, er statistikken på din side: Tre av fire overlever kreft i Norge i dag. Men med kreften følger frykten for det som er enda verre. Det ene ordet ingen kreftpasienter eller deres pårørende vil høre: «Spredning».

Heldigvis overlever flere kreft, også med spredning. Selv merkelappen «uhelbredelig» er ingen endelig beskjed. Den betyr bare at vi ikke har en behandling som kan ta knekken på akkurat din type kreft med spredning – akkurat nå. Men kanskje til sommeren? Eller om et år? Om ti år? Gir du penger, gir du håp. Forskningen som gjøres i dag, kommer hele fremtiden til gode.

Gir du penger, gir du håp. Forskningen som gjøres i dag kommer hele fremtiden til gode.

Litt mer tid kan bety alt.

Ticketmaster perlet Fuck Cancer-armbånd

Vi kickstartet årets aksjon med besøk av Kreftforeningen og perling av Fuck Cancer-armbånd på kontoret. Armbåndene kan kjøpes i nettbutikken til Kreftforeningen her. Ved kjøp av Fuck Cancer-armbånd støtter du kreftforskning og aktiviteter for unge berørt av kreft. Inntektene går til Kreftforeningen og Ung kreft.

Hvordan kan du hjelpe?

Sammen kan vi utgjøre en forskjell i kampen mot kreft❤️