Ticketmaster har siden 2019 vært stolt partner med Kreftforeningen, og har nå bidratt med over 2.5 million kroner gjennom donasjoner og andre tiltak. Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon er en felles stor dugnad i kampen mot kreft og Norges nest største innsamlingsaksjon.

Ingen går gjennom livet uten å bli berørt av kreft.

I mars hvert år går tusenvis av innsamlere fra dør til dør og samler inn penger til kreftsaken. Siden 2006 har Innsamlingsaksjonen samlet inn over 470 millioner kroner til kreftsaken. En stor andel av våre innsamlere er russ, i tillegg til bygdekvinnelag, frivilligsentraler, andre lag og foreninger og bedrifter. I 2024 gjennomføres aksjonen fra 4.–10. mars, med søndag 10. mars som hoveddag for dør-til-dørinnsamling. Målet er å samle inn minimum 44,8 millioner kroner.

Forskningen som gjøres i dag, kommer hele fremtiden til gode. Hver krone av ditt bidrag går til kampanjen.

Ticketmaster har siden 2019 vært stolt parter med Kreftforeningen, og bidrar årlig gjennom en rekke tiltak. I år har Ticketmaster en global virtuell treningskonkurranse der ansatte verden over skal gå fra Bangkok til toppen av Everest, og samtidig samle inn penger til kreftforskning. Ønsker du å hlepe oss med vår konkurranse? Doner et valgfritt beløp til Kreftforeningen via vår digitale bøsse her.

Hvordan kan du hjelpe?

Sammen kan vi utgjøre en forskjell i kampen mot kreft❤️