Møt våre nye kollega, Julie!
Julie kommer til å hjelpe kundene våre med digital markedsføring – primært med fokus på betalt annonsering og vil bli et bra tilskudd til vår markedsavdeling. Velkommen til Ticketmaster!

Hei! Julie her, et av de nyeste tilskuddene til markedsteamet i Ticketmaster Norge. Jeg er 26 år gammel, og kommer fra Skedsmokorset litt utenfor Lillestrøm. Musikk og konserter har en spesiell plass i hjertet mitt, og du finner meg gjerne dansende midt blant publikum, oppslukt av musikken. Ellers er jeg glad i å reise, nyte god mat, være med venner og familie, og gå turer i skog og mark med hunden min Balto.

I 2019 fullførte jeg en bachelor i markedsføring og salgsledelse, og har siden det jobbet med blant annet salg, inkasso og (faktisk også) som barneskolelærer. De siste årene har jeg fordypet meg mer i markedsføringens verden, og har jobbet i markedsføringsbyrået Solid Media. Der jobbet jeg med betalt annonsering i alle mulige bransjer, og likte spesielt godt å jobbe med musikk- og kulturbransjen. Det førte meg til Ticketmaster, noe jeg synes er veldig stas. Jeg har alltid drømt om å jobbe i musikkbransjen, and here we are!

Så nå er jeg her, klar og spent for dette nye kapittelet. I rollen som Client Marketing Coordinator skal jeg dykke ned i den digitale markedsføringsverdenen, og hjelpe kundene våre med digital markedsføring – primært med fokus på betalt annonsering. Det er en spennende utfordring, og jeg ser virkelig frem til å være med på å skape uforglemmelige opplevelser for både kunder og publikum.