Møt vår nye kollega. Vi ønsker Sander velkommen til markedsavdelingen i Ticketmaster!

Sander Johansen | Marketing Intern

“Hei! Er 19 år, fra lille Vadsø i Øst-Finnmark. I 2022 tok jeg det store steget med å flytte til Oslo for å forfølge studiet mitt (alt utenfor studiet). Jeg er nå inne i mitt andre år på bachelorprogrammet innen digital kommunikasjon og markedsføring på Bi.

Som 17-åring grunnla jeg og min nærmeste venn og businesspartner et eget klesmerke og selskap under navnet Perzonal. Denne tidlige opplevelsen har gitt meg en solid dose av ulike erfaringer innenfor alt som kan skje i en slik uforutsigbar og stor verden. I tillegg til dette administrerer jeg mine egne sosiale plattformer, som også har gitt meg en liten inntektskilde. Jeg er involvert i flere pågående prosjekter, og jeg samarbeider med betydelige norske profiler. Gjennom årene har jeg opparbeidet meg betydelig erfaring innen sosiale medier og markedsføring. Jeg har også hatt privilegiet av å jobbe med en av Norges største artister, TIX, i Norges og verdens største plateselskap, Universal Music.

På min fritid liker jeg å tilbringe tid sammen med venner, drive med trening og spille fotball, og generelt sett maksimere hver eneste mulighet jeg har. Jeg eksperimenterer også litt med musikkproduksjon, selv om det fortsatt er på et tidlig stadium. Med så mange ulike baller i luften, kan det hende at linjen mellom jobb og fritid blir litt utydelig. Dette kan inkludere alt fra at en rolig tirsdags-kveld går til å bryte mot en verdensmester for en YouTube-video, at helgen går til å være med på konserter for vlogs, eller at jeg står ovenfor rulletrappene på Oslo City for å filme skjult kamera-videoer. Ellers prøver jeg å få slappet av litt.

Selv om jeg ikke har en fullstendig klar plan for hva jeg ønsker å forfølge som voksen, er ambisjonene mine høye og selvtilliten sterk. Derfor griper jeg enhver mulighet som kommer min vei, bygger en bred erfaring og utforsker alle sider av «bransjen». Dette vil bringe meg stadig nærmere svaret på hva jeg virkelig ønsker å gjøre. 

Gjennom dette internshipet håper jeg å oppnå enda mer erfaring og utvide mitt nettverk ytterligere. Det er en erfaring jeg tenker er utmerket å ha på CV-en, og musikk- og underholdningsbransjen er absolutt ikke utenkelig at jeg blir værende i!”