Vi ønsker å tilby tjenester og løsninger som er tilpasset kundens behov, enten man ønsker å gjøre alt selv, at vi gjør alt eller en hybrid. Derfor har vi nå videreutviklet vår self-service plattform, tm1 og lansert Events. Med Events kan du opprette arrangementer, blokkere ut plasser og legge til forskjellige prisnivåer raskere enn noensinne. Events er et online, interaktivt og fleksibelt verktøy som strømlinjeformer programmeringsprosessen.

SALT Art & Music var tidlig ute med å bruke det webbaserte verktøyet, og har i løpet av sommeren programmert flest arrangementer i hele verden med nærmere 500 events. Det sier noe om innsatsen de har gjort for å mette et sultent kulturpublikum i en ellers rolig periode.

– Med vårt aktivitetsnivå og filosofien om at det skal være kort vei fra idé til oppsetning, er vi helt avhengig av å kunne programmere billetter selv på effektivt vis. Med Events har vi fått mulighet til å gjøre det, og det har vært et viktig redskap i arbeidshverdagen, sier Erlend Mogård-Larsen, booking&profil i SALT Art & Music.

Sommerkveld på SALT

Vi i Ticketmaster syns det er utrolig hvordan gjengen i SALT har stått på, og gjort det beste ut av coronapandemien.

– Utrolig moro at SALT er den arrangøren som har programmert desidert flest arrangementer gjennom vårt nye self-service tool, Events, worldwide. Dette forteller oss litt om ambisjonsnivået til gjengen nede på SALT. Vi gleder oss til at flere arrangører tar verktøyet i bruk, sier Julius Bjørneboe, Sales Director i Ticketmaster Norge

Pandemien har vært en lærerik periode for Mogård-Larsen og hans kollegaer i SALT.

– Det har vært en utfordrende tid, men også lærerik. Vi har tenkt annerledes og presentert et program med alt fra unge entusiaster med iver etter å utforske, til etablerte toneangivende kunstnere. Vi har i denne tiden jobbet tett med byens kreative miljøer og det har vært kort vei fra idé til oppsetning. Vi har lyktes med denne strategien og kommer til å jobbe videre med denne modellen gjennom hele året, sier Erlend Mogård-Larsen.

Har du spørsmål om Events eller ønsker å komme i gang med systemet, ta kontakt med [email protected]