Slottsfjell er tilbake, og som vi gleder oss! Helt siden oppstarten i 2003 har Slottsfjell vært en av Norges viktigste og mest populære festivaler. Etter pandemien og et par års fravær er Slottsfjell nå klar for å presentere tidenes festival – tilpasset et nytt tiår. Det er bare å finne frem festivalklærne og holde av 13. og 14. juli 2022 i kalenderen. Du vil ikke gå glipp av tidenes fest i Norges kanskje feteste sommerby!

Nye Slottsfjell på nytt festivalområde

Nye Slottsfjell har mye nytt å by på. I 2022 flyttes festivalen fra fjellet og ned til byen. Selve festivalområdet ligger på Kaldnes, kun 4 minutters gange fra Tønsberg Brygge. Her vil du oppleve fremtidens festival midt i sentrum av sommerbyen, omkranset av skjærgård og serveringstilbud. Det serveres en bred og spennende musikkprofil fra utendørsscener, konserthall, nattklubb og en egen festivalstrand.

Slottsfjell + Ticketmaster = sant

Vi er utrolig stolte over at Slottsfjell har valgt oss som billettpartner.

– En av Norges viktigste og mest tradisjonsrike festivaler starter opp igjen og velger Ticketmaster som billettpartner. Vi er sterke på festivalsegmentet i Norge og vil tilføre Slottsfjell trygghet og flere publikummere. Jon Terje og hans team som også driver Foynhagen er særdeles dyktige så jeg gleder meg til festival i 2022, sier Julius Bjørneboe, Sales Director i Ticketmaster Norge.

Ticketmaster og Slottsfjell har et langt samarbeid bak seg, og vi gleder oss til fortsettelsen.

– Slottsfjell kan se tilbake på et langt og godt samarbeid med Ticketmaster. Det var derfor naturlig for oss å ta kontakt med dem om et fremtidig samarbeid. Ticketmaster ble valgt i konkurranse med andre sterke aktører fordi de kan tilby en funksjonalitet som gjør at vi får utnyttet potensialet til Slottsfjellfestivalen fullt ut. Noe som er med å sikre fremtiden til festivalen. Vi gleder oss, sier Toffen Gunnufsen, festivalsjef i Slottsfjell.