Vi er stolte over at Telenor Arena har valgt å signere en ny langsiktig avtale med oss i Ticketmaster. Siden Telenor Arena åpnet dørene i 2009 har Ticketmaster vært den offisielle billettleverandøren, og vi er glade for å kunne fortsette samarbeidet. For å effektivisere billettsalget og kunne tilby publikum noen av Norges mest etterlengtende arrangementer, vil vi fortsette å tilby banebrytende teknologi. Telenor Arena vil også dra nytte av Ticketmasters omfattende markedsføring og ekspertise.

Kjetil Bell Tveit, Adm.dir i Telenor Arena sier;

“Vi er glade for å ha fått på plass en ny langsiktig avtale med Ticketmaster som skal bidra til at både arrangører og billettkjøpere skal få opplevelser verdt å minnes på arenaen. Markedsføringskraft, robuste løsninger og kompetanse i teamet var viktig i valg av billettpartner, og Ticketmaster har levert på dette i mange år. Vi ser frem til et positivt samarbeid også i de kommende årene med kontinuerlig felles fokus på utvikling av kundeopplevelsen”.

Med en kapasitet på 25.000 er Telenor Arena Norges største multifunksjonsarena og har hatt en rekke uforglemmelige arrangementer. Bare det siste året har superstjerner som The Weeknd, Post Malone, Depeche Mode og Robbie Williams holdt konserter på Telenor Arena og skapet minnen for livet.

Kristian Seljeset, daglig leder i Ticketmaster Norge, Sverige of Finland sier;

“Arenaen har veldig spennende planer for fremtiden og vi er stolte over å kunne være med å skape fantastiske øyeblikk. Sammen med det dyktige teamet på Telenor Arena er vi dedikert til å gjøre livet for publikum og arrangører enkelt igjennom innovative løsninger”.

I 2024 kommer superstjernen Olivia Rodrigo med sin GUTS world tour til Telenor Arena, sikre deg billetter til dette her.