Hva er vel bedre enn å gi bort en live-opplevelse i julegave? Ticketmaster Julegavetips guider publikum gjennom årets beste julegaver innen konserter, humor, teater & show, festivaler og sport. Sjekk ut Ticketmaster Julegavetips da vel, og gi bort et minne for livet i julegave!

Vårt mål er alltid å selge flest mulig billetter for kundene våre, og målet med denne kampanjen er å inspirere og gjøre det enkelt for publikum å finne frem til den perfekte julegaven. Vi promoterer guiden gjennom våre markedskanaler, i tillegg til betalte kanaler som Facebook, Instagram, YouTube, TikTok og Google Display ads.

Dette er bare en av fordelene med å være Ticketmaster-kunde. Visste du at som kunde av Ticketmaster får du automatisk ta del av vår markedsføring via SpotifyGoogle Ads og automatiserte e-poster, helt uten ekstra kostnad? Les mer om dette her.

Med Ticketmaster selger du flere billetter! Med vår unike data, sterke merkevare og markedskanaler selger du flere billetter. Du kan lese mer om dette her.

Er du ikke en Ticketmaster kunde? Kontakt oss her