Ticketmaster Sport har signert fire nye Premier League-kunder i løpet av 2022/2023-sesongen, noe som gjør Ticketmaster til den ledende billettleverandøren for Premier League.

Brentford, Crystal Palace, Everton og Wolves har alle valgt Ticketmaster som sin eksklusive billettpartner for å tilby innovativ teknologi, førsteklasses kundeservice og markedsstøtte for 2023/2024 sesongen og årene fremover. Disse klubbene slutter seg til eksisterende kunder som Arsenal, Nottingham Forest, Tottenham Hotspur, West Ham og nylig opprykkede Luton Town FC.

Ticketmaster continues to offer the best fan experience from sale to seat. Premier League clubs trust us to be their ticketing provider as we ensure the best in technology and finest level of service to them and their fans.” 

Chris Gratton, administrerende direktør, Ticketmaster Sport UK

Ticketmaster har blitt anerkjent av bransjen for sitt engasjement innen innovasjon og investeringer i teknologi, som igjen skaper verdi for alle våre kunder. Ticketmaster vant prisen  ‘Best Operations, Commerce, and Security Technology’  og ble innlemmet i  Hall of Fame på Sports Technology Awards 2023, og vant nylig prisen ‘Best Use of Technology in Football’ på Football Business Awards 2023.

Utover teknologi er Ticketmasters kundeteam sentrale faktorer for å støtte våre kunder. Fra oppsett av splitter nye billettsider, til hjelp på viktige kampdager ser kundene ofte på sin kontaktperson som en kritisk forlengelse av deres billett-team.

Til slutt er Ticketmasters markedsstyrke en nøkkelfaktor i klubbenes beslutning om å samarbeide med Ticketmaster. Ikke bare gjør Ticketmasters markedsføring det mulig for kundene å maksimere salget for klubben og stadion, men de drar også nytte av programmer som Ticketmaster’s markedskampanjer for å støtte kvinneidrett.

Ticketmasters markedsføringsteam inkluderer Lucy Culpin, nylig utnevnt som en av 30 under 30 på Performance World Marketing Awards 2023. I dommernes avgjørelse sto det at Lucys arbeid viser “smart strategi og gjennomføring med stor detaljkunnskap om taktikk som brukes for å oppnå høy ytelse for kunder ved bruk av forskjellige formater. Lucys innvirkning i en krevende arena på så kort tid er imponerende.”

Ticketmaster er stadig i utvikling og utvider sitt tilbud for å sikre at alle kunder nyter godt av den best mulige billettjenesten.

Vi ser frem til en spennende Premier League-sesong!