Ticketmaster støtter Kreftforeningen og Krafttak mot kreft. Vi har siden 2019 vært stolt parter med Kreftforeningen og har bidratt med over 850.000 kroner gjennom donasjoner og andre tiltak. Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon, en felles stor dugnad i kampen mot kreft og Norges nest største innsamlingsaksjon. Hvert år løfter Kreftforeningen frem et tema som de ønsker å sette mer fokus på, og i år samler Kreftforeningen inn penger til forskning på kreftformer som få overlever. Det gjorde Kreftforeningen også i 2020 og 2019.

Kreft tar ikke pause – doner digitalt i dag!

På grunn av koronapandemien blir aksjonen helt digital i 2021. Ticketmaster Norge støtter Krafttak mot kreft gjennom å spre budskapet i våre markedskanaler, sponsorstøtte, samt å legge til rette for mulighet av donasjon i forbindelse med billettkjøp eller via Vipps (#554755).

Støtt Krafttak mot kreft!

Hvordan støtte Krafttak mot kreft?

  • Doner 30,- ved billettkjøp på ticketmaster.no fra 27. februar til 31. mars 2021.
  • Vipps valgfritt beløp til 554755
  • Gi en digital donasjon på Kreftforeningens nettsider.

Støtt Krafttak mot kreft så vi sammen kan vi utgjøre en forskjell i kampen mot kreft!

Global Støtte

Ticketmaster International har innledet et samarbeid med Cancer Research UK og deres tilknyttede nettverk av globale veldedighetsorganisasjoner. Det å bidra til kreftforskning er et globalt og langsiktig initiativ som Ticketmaster International støtter på ulike måter i over 20 land.

Du kan lese mer om Krafttak mot kreft her.