Gi en gave til Kreftforeningen så vi sammen kan utgjøre en forskjell i kampen mot kreft.

Ticketmaster Norge har siden 2019 vært stolt partner med Kreftforeningen og har bidratt med nesten 2 millioner kroner gjennom donasjoner og andre tiltak. Denne gangen støtter vi Kreftforeningens juleaksjon 2023 – gi håp til jul.

Ticketmaster Norge samler inn penger til juleaksjonen ved å spre budskapet i Ticketmaster sine markedskanaler. Billettkjøpere kan fra 20. november bidra ved å donere 35 NOK til Kreftforeningen i forbindelse med sitt billettkjøp. Det å bidra til kreftforskning er et globalt og langsiktig initiativ som Ticketmaster International støtter på ulike måter i over 20 land.

Gi en stjerne til et sykehus

Kreftforeningens juleaksjon handler om å gi håp til kreftsyke i en tid som kan oppleves vanskelig. Kjøper du en stjerne, bidrar du til livsviktig kreftforskning, slik at flere kan komme hjem til jul, nyttår og alle andre dager i året. I jula henger Kreftforeningen opp tusenvis av stjerner på norske sykehus og sykehjem. Velg selv hvilket sykehus du vil gi stjerne til. Stjernen kan også kjøpes til deg selv eller en venn. Årets stjerne er designet av Snøhetta.

Slik kan du støtte Kreftforeningen

🌟 Doner kr 35,- ved billettkjøp på ticketmaster.no fra 20. november 2023

🌟 Gi en stjerne til et sykehus via Kreftforeningens nettsider.

🌟 Vipps valgfritt beløp til 554755

🌟 Gi en digital donasjon på Kreftforeningens nettsider.

Gi håp til jul!