Vårt selvbetjeningsverktøy, TM1 Events, har blitt betydelig oppdatert i løpet av de siste seks månedene – og det er mer på vei!

TM1 Events er vårt webbaserte selvbetjeningsverktøy som strømlinjeformer programmeringsprosessen for deg som Ticketmaster-kunde slik at vi kan tilpasse oss ert behov, enten man ønsker å gjøre alt selv, at vi gjør alt eller en hybrid.

Visste du at du nå kan legge ut arrangementet ditt til salgs på under 30 sekunder? Ved hjelp av våre maler trenger du bare å legge til arrangementets navn, beskrivelse og prisene du ønsker. Resten er allerede klart. Du kan også invitere kolleger til å justere arrangementene dine sammen med deg (med ditt godkjennelse, selvfølgelig) – og se umiddelbart hvordan prissettingen påvirker oppsettet.


Hvis du har automatiske tekster for billetter, blir informasjonen fylt inn uten at du trenger å gjøre noe.


Les videre om våre nye funksjoner – hvis du ikke har tilgang til TM1 Events men ønsker mer informasjon, ta kontakt med salgs- eller support avdeling hos oss for å komme i gang.

Lag et tilbud

  • Nå kan du lage et til tilbud på publiserte arrangementer i TM1 Events. Dette inkluderer å opprette nye prisalternativer, bruke tilbudsmaler, redigere navn og beskrivelse, angi rabatter eller tilpassede priser, og til og med gi bort gratisbilletter.
  • Prisen er oppgitt eksklusive avgifter, som legges til senere.
  • Du kan også velge salgskanal – om du ønsker at tilbudet skal vises i Ticketmasters kanaler eller via en skjult lenke.
  • Du kan sette opp tidsperiode for tilbudet og en kapasitet for antall billetter.
  • Tilbudene kan også oversettes til engelsk.


Avansert prissetting

  • For arrangementer med kompleks prissetting, der hvert pris kan bestå av flere komponenter, kan du nå bruke en tabell for å endre prisfordelingen for flere tilbud i én enkelt handling.
  • Du finner tabellen direkte fra arenalayouten (fanen “Scaling”) eller øverst på tilbudsiden.
  • Forskjellen fra den tidligere tabellvisningen er at tilbud som inkluderer pris­komponenter nå kan utvides. Når du utvider, kan du se og redigere prisen for inngang og tilleggs­komponenter.
  • Denne forbedringen vil betydelig øke effektiviteten for Platinum-prissettingsteamet, men er selvfølgelig tilgjengelig for alle som har tillatelse til å redigere priser.

Blokkere plasser

Du kan velge spesifikke seter å legge til i et tilbud. Dette gjøres ved å flytte setene til en blokkeringskode og anvende den spesifikke koden på tilbudet.

Deaktivere prisnivåer

For arenaer med mer enn én prisnivå kan du nå deaktivere visse prisnivåer for tilbud.

Språkvalg

Nå er det også mulig å legge til flere språk til tilbud, arrangementstitler og informasjon. Så når du for eksempel selger billetter til et internasjonalt publikum, kan teksten være på både engelsk og norsk.