Musikk- og kulturfestivalen Toppen av Drammen arrangeres for første gang 18. og 19. juni 2021 på Spiraltoppen i Drammen. Med artister som Frida Ånnevik, Ingebjørg Bratland, Minor Majority og Stein Torleif Bjella på plakaten kan den nyoppstartede festivalen allerede skiltes som utsolgt! Med covid-19 tilpassede rammer vil dette bli en eksklusiv, unik og intim kulturopplevelse på Spiralen med fantastisk utsikt over Drammen.

«Vi synes det er utrolig hyggelig å kunne skilte med en utsolgt debutfestival under ellers vanskelige tider. Det at publikum, kommunen, partnere og artister har gitt oss denne tilliten setter vi umåtelig stor pris på, og gleder oss ta i mot festivalgjestene på Toppen av Drammen nå til sommeren! Den enorme interessen gir helt klar grobunn til å heve ambisjonsnivået i fremtiden og tankespinnet er allerede i gang for 2022.»

Mads Martinsen & Joakim Throndsen, Toppen av Drammen

Vi trenger alle noe å glede oss til i sommer, og den splitter nye festivalen tilrettelegger for en unik opplevelse med musikk, mat og sosialt samvær med sitteplasser, bordservering og overholding av 1-metersregelen. Du kan lese mer om Toppen av Drammen her.