8. mars er en dag for å rette oppmerksomheten mot kvinners kamp, rettigheter og suksess. Historisk sett har kvinner vært pionerer innen kunst og kultur, og deres bidrag har vært avgjørende for å forme samfunnets syn på emner som kjønn, identitet og samfunn. Likevel er det viktig å erkjenne at veien fremdeles er lang når det gjelder likestilling og representasjon i kunst og kultur.

I dagens underholdningsbransje fortsetter kvinnelige artister å bryte barrierer og utfordre normer. Derfor markerer vi årets kvinnedag med takeover på ticketmaster.no. Hele hjemmesiden er fylt med kvinnelige artister, komikere og skuespillere. Gjennom å fremheve kvinnelige stemmer og talenter, håper vi å bidra til å feire mangfoldet og inkluderingen som kjennetegner dagens underholdningsbransje. Vi har i tillegg utført en rekke andre aktiviteter i våre kanaler den siste uken med fokus på kvinnedagen – som nyhetsbrev, blogginnlegg og poster i sosiale medier.

Kvinnedagen er en påminnelse om at kampen for likestilling er langt fra over, men med samhold og engasjement kan vi skape en fremtid der kvinnelige stemmer blir hørt. Gratulerer så mye med kvinnedagen – vi har kommet langt, men vi har fortsatt en kamp å kjempe! La oss fortsette å feire kvinnenes styrke, lidenskap og talent, ikke bare i dag, men hver dag i året.

Les mer om kvinner du kan se live i år her.