Etter å ha holdt stengt i flere måneder har det vært utrolig deilig å se liv på scenen og i salen igjen, om enn ikke i samme skala som før. Det er unektelig litt annerledes å oppleve for eksempel metalkonserter sittende ved langbord, men tilbakemeldingene fra publikum har vært utrolig gode – folk er virkelig sulteforet på livemusikk, sier daglig leder Roar Gulbrandsen.

Intimt, nært – og trygt: Publikum kan denne høsten oppleve sine norske favorittartister nærere og mer intimt enn noensinne. Foreløpig er det kun Rockefeller som har åpnet, i trygge og intime omgivelser med sitteplasser ved langbord, bordservering og makskapasitet på 200 publikummere.

  • CC Cowboys vil for eksempel gjøre to svært eksklusive Rockefeller-kvelder i anledning lanseringen av sitt nye album. Og Lindmo & co gjør hele fire runder av sin podkast live, sier Gulbrandsen.

Strømming: Koronasituasjon har også gjort livestream av kulturarrangementer mer etablert. I september har Radioresepsjonen et eksklusivt liveshow for 200 publikummere på Rockefeller. Men i tillegg selges det billetter til alle som ønsker å strømme showet hjemme i sofaen.

Se hele Rockefeller sitt høstprogram her

Vil du billettere strømming? Les deg opp om live streaming her

Vi var på årets første live streamede konsert med publikum – les her