Sandra kommer til å hjelpe oss med å lage content til markedskanaler som Facebook, Instagram, TikTok, nyhetsbrev og blogg. Vi ønsker Sandra velkommen til markedsavdelingen i Ticketmaster!

Sandra Emilie Vårvik Leira | Marketing Intern

«Hei! Jeg heter Sandra Emilie, er 24 år gammel og kommer fra Trondheim. Sommeren 2023 flyttet jeg til Oslo for å begynne på en bachelor i Digital Markedsføring. Musikk og konserter er noe av det beste jeg vet, og du finner meg gjerne på dansegulvet mens jeg synger for full hals. Ellers er jeg glad i å reise, trene, spise god mat, gå turer og være med venner og familie.

I 2018 fullførte jeg en bachelor i barnehagelærer. Etter studiet visste jeg ikke helt hva jeg ville. Jeg jobbet derfor med litt forskjellig mens jeg var i tenkeboksen. Det var faktisk min tidligere sjef som inspirerte meg og fikk meg til å innse hva jeg var god på. Jeg fikk være SOME ansvarlig og etter dette fant jeg noe jeg virkelig brenner for – markedsføring og sosiale medier. Da var det bare en ting å gjøre. Jeg måtte ut av komfortsonen og flytte til hovedstaden! Det har gått over all forventning og jeg trives godt i Oslo. På fritiden er jeg også glad i å prøve nye ting, og nå som jeg bor i Oslo har jeg mange flere muligheter til å gjøre nettopp dette!

Selv om jeg bare er på mitt første år av bacheloren, har jeg lært mye allerede. Å jobbe hos Ticketmaster gir meg en unik mulighet til å kombinere interessen for musikk med studiet mitt. Her får jeg virkelig utfordret kreativiteten min og jeg elsker det! Samtidig får jeg dykket dypere inn i markedsføringsbransjen og utvidet nettverket mitt. Jeg håper at jeg i løpet av min tid her får erfaring og kompetanse jeg kan bygge videre på, slik at drømmen om å jobbe som markedsfører ikke virker så fjernt.

Jeg gleder meg til alle utfordringene og opplevelsene som kommer min vei i løpet av mitt internship!»