Vi har vært samarbeidspartner med Palmesus siden oppstarten av festivalen og med LGA siden 2019. Det er derfor utrolig gøy at vi nå har signert en ny langsiktig avtale med begge arrangører.

– Ticketmaster har vært en samarbeidspartner av Lund Gruppen og Palmesus i en årrekke, og en viktig partner gjennom pandemien. I går signerte både Palmesus og LGA en langsiktig avtale med Ticketmaster som leverandør av billettsalg til alle våre nåværende og fremtidige arrangementer. Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet med det utrolig dyktige teamet i Ticketmaster, og ikke minst ser frem mot et 2022 som endelig vil handle mer om skanning av billetter enn refundering av billetter, Sier Lund Gruppen på LinkedIn.

– Vi er utrolig glade for at vi har landet langsiktige avtaler med Palmesus og Lund Gruppen. Nå har vi vært gjennom en pandemi i to år og nesten ikke skannet en billett så nå gleder vi oss til dørene åpner i Kristiansand og Stavanger. Palmesus og Lund Gruppen er samarbeidspartnere som har skyhøye ambisjoner og det er utrolig gøy å være med som leverandør. Vi blir utfordret hver eneste dag og teamet som jobber med Palmesus og Lund Gruppen har gjort en formidabel jobb, sier Julius Bjørneboe, salgsdirektør i Ticketmaster Norge.

Vi gleder oss til videre samarbeid i årene som kommer!